Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre cei mai bogaţi bugetari, cercetat în cazul de evaziune fiscală în care e implicat senatorul Cezar Măgureanu

Unul dintre cei mai bogaţi bugetari, cercetat în cazul de evaziune fiscală în care e implicat senatorul Cezar Măgureanu

Unul dintre cei mai bogaţi bugetari, cercetat în cazul de evaziune fiscală în care e implicat senatorul Cezar Măgureanu
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Iul 2012   •   11:21
Printre cei cercetaţi în dosarul în care este implicat senatorul Cezar Măgureanuse află şi Dan Stroe, director de investiţii şi achiziţii publice de la ANAF. Dan Stroe este unul dintre cei mai bogaţi bugetari, cel puţin asta reiese şi din declaraţia sa de avere.

Acesta are două terenuri intravilane de 465 de metri pătraţi şi respectiv 128 de metri pătraţi. Stroe mai deţine o casă de aproape 200 de metri pătraţi şi un apartament de peste 100 de metri pătraţi.

Din declaraţia de avere mai reiese că directorul de investiţii de la ANAF are ceasuri în valoare de 60.000 de euro, bijuterii de 50.000 de euro şi tablouri de 110.000 de euro. În contul personal, Stroe are peste un milion de euro.

La capitolul venit anual, Dan Stroe a obţinut peste 16.000 de lei din salariul de la ANAF, plus peste 3.000 de lei din alte venituri. În declaraţia de avere mai apare că Stroe este asociat sau acţionar la 7 firme.




 

 

 

 

×
Subiecte în articol: ANAF descinderi
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close