Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre muncitorii răniţi în explozia de lângă Centrala Petrobrazi, transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Unul dintre muncitorii răniţi în explozia de lângă Centrala Petrobrazi, transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti

Unul dintre muncitorii răniţi în explozia de lângă Centrala Petrobrazi, transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Feb 2013   •   14:28

Muncitorul care, sâmbătă dimineaţă, a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului după ce o conductă a cedat în incinta centralei termice de la Brazi, în judeţul Prahova, a fost transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti, conform Mediafax.
   
Cel de-al doilea muncitor, care are arsuri pe jumătate din corp, fiind internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.
   
Cei doi muncitori care, sâmbătă dimineaţă, au suferit arsuri grave după ce o conductă sub presiune s-a fisurat în incinta centralei temice de la Brazi, operată de Dalkia Termo Prahova, nu erau angajaţi ai Dalkia.
   
Potrivit prefectului de Prahova, Marius Sersea, cei doi muncitori împreună cu un al treilea, şef de echipă, efectuau lucrări pe platforma operată de Dalkia, în baza unei autorizaţii între operatorul de termoficare din Ploieşti şi o firmă subcontractoare, lucrările la care au intervenit muncitorii fiind autorizate.
   
Şeful de echipă care se afla împreună cu cei doi muncitori în momentul exploziei conductei care transporta abur a scăpat fără a fi rănit.
   
Muncitorul care a fost ars pe 90 la sută din suprafaţa corpului a fost transportat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a fost dus iniţial, la Spitalul de Arşi din Bucureşti.
   
Cel de-al doilea muncitor, care are arsuri pe aproape jumătate din suprafaţa corpului, se află în continuare la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close