Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: Bărbatul găsit spânzurat alături de fiicele sale era cercetat şi pentru alte violenţe

UPDATE: Bărbatul găsit spânzurat alături de fiicele sale era cercetat şi pentru alte violenţe

UPDATE: Bărbatul găsit spânzurat alături de fiicele sale era cercetat şi pentru alte violenţe
28 Mar 2015   •   17:38

Un tată şi-a ucis cele două fiice după care şi-a pus capăt zilelor. Tragedia s-a produs în localitatea Mirila, în Olt. Chiar soţia bărbatului a găsit trupurile neînsufleţite, într-o anexă a gospodăriei.

UPDATE: Bărbatul găsit spânzurat alături de cele două fiice ale sale, în vârstă de 9 şi 15 ani, în anexa unei gospodării din judeţul Olt era cercetat de poliţişti pentru loviri sau alte violenţe, după o altercaţie cu soţia sa, produsă în urmă cu o lună.

Potrivit purtătorului de cuvânt Poliţiei Judeţene Olt, Claudia Radu, bărbatul în vârstă de 39 de ani, găsit spânzurat sâmbătă alături de cele două fiice ale sale, era cercetat de poliţişti pentru loviri sau alte violenţe, în urma unei altercaţii cu soţia sa.

"La Poliţie este în lucru un dosar în care bărbatul era cercetat pentru loviri sau alte violenţe. Cazul a avut loc în urmă cu o lună, soţia trebuia să aducă certificat medico-legal", a spus Claudia Radu.

Ea a precizat că în familia respectivă au mai avut loc conflicte între soţ şi soţie, iar de fiecare dată bărbatul a fost amendat.

Pe de altă parte, reprezentanţi ai Poliţiei Olt spun că bărbatul a fost internat la Secţia de Psihiatrie a spitalului din Slatina.

În prezent, în localitatea Mirila, din judeţul Olt, unde a avut loc tragedia, se află o echipă de procurori şi medici legişti.

Două fete de 9 şi 15 ani, dar şi tatăl acestora, în vârstă de 39 de ani, au fost găsiţi spânzuraţi, sâmbătă, într-o anexă a unei gospodării din judeţul Olt, anchetatorii luând în calcul ipoteza ca bărbatul să îşi fi omorât fiicele, apoi să se fi sinucis.

Poliţiştii au fost anunţaţi, sâmbătă, că două fete de 9 şi 15 ani au fost găsite spânzurate într-o anexă a unei gospodării din localitatea Mirila, din judeţul Olt.

Oamenii legii ajunşi la faţa locului au găsit însă trei persoane spânzurate, stabilind că este vorba despre cele două fete şi tatăl lor, în vârstă de 39 de ani.

"Am fost sesizaţi că un bărbat de 39 de ani şi fetiţele sale de 9 şi 15 ani au fost găsiţi spânzuraţi într-o anexă a gospodăriei. S-a anunţat echipa operativă, s-a deplasat la faţa locului. Se aşteaptă concluziile echipei operative, care îşi desfăşoară activităţile sub coordonarea procurorului, cazul fiind preluat de procurori. Se aşteaptă, de asemnea, şi necropsiile, pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii", declara Claudia Radu, purtătorul de cuvânt Poliţiei Judeţene Olt.


×
Subiecte în articol: tata Olt sinucidere
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close