Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Circulaţia la metroul bucureştean a fost reluată

UPDATE. Circulaţia la metroul bucureştean a fost reluată

UPDATE. Circulaţia la metroul bucureştean a fost reluată
Sursa foto: Foto: VideoNews
23 Feb 2014   •   11:50
UPDATE 11:50 - Circulaţia la metroul bucureştean - întreruptă temporar duminică, pe tronsonul Gara de Nord - Dristor 2, după incidentul în care un bărbat căzut pe linie a decedat - a fost reluată la ora 10.51, au precizat reprezentanţii Metrorex, conform Mediafax.
"Începând cu ora 10.51, se circulă din nou normal pe linia unde a avut loc incidentul", au spus sursele citate.

----------------

Un bărbat a căzut sub metrou, la staţia Eroilor. Omul a fost lovit de tren şi a murit. Circulaţia pe magistrală a fost suspendată.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti, a explicat, pentru Antena 3: "Un bărbat este prins sub garnitura de metrou în staţia Eroilor. Am trimis echipaj specializat, cu medic. În momentul ajungerii forţelor noastre nu a existat contact vizual, omul nici nu a răspuns la apeluri. Omul a fost tăiat de roţile metroului."

Incidentul s-a petrecut pe linia Eroilor-Unirii şi a fost semnalat la 112 în jurul orei 8.45, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.
Conducătorul trenului a relatat că bărbatul i-a ieşit practic în faţă pe linie, fiind astfel vorba, cel mai probabil, de o sinucidere.
La faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti şi SMURD, care au constatat decesul bărbatului.
 

×
Subiecte în articol: barbat metrou Eroilor statie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close