Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Circulaţia pe autostrada A1 A FOST REDESCHISĂ

UPDATE. Circulaţia pe autostrada A1 A FOST REDESCHISĂ

UPDATE. Circulaţia pe autostrada A1 A FOST REDESCHISĂ
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Ian 2014   •   10:20
UPDATE 10:20 - Circulaţia pe autostrada A1 a fost redeschisă. Conform autorităţilor, circulaţia poate fi reluată în acest moment. 

"Vântul nu mai suflă cu aceeaşi intensitate ca azi dimineaţă şi suprafaţa carosabilă a fost degajată. S-a decis ca, începând cu orele 10:00, circulaţia să fie redeschisă. Deocamdată valorile de trafic sunt reduse, avem echipaje de poliţie care patrulează încontinuu, rugămintea noastră pentru şoferi este să respecte indicaţiile agenţilor", a declarat un oficial pentru Antena 3.

--------------------

Circulaţia pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti a fost închisă din cauza condiţiilor meteo, vizibilitatea fiind redusă la sub 20 de metri, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.
Şoferilor li se recomandă că, în cazul în care călătoriile cu automobilul nu sunt absolut necesare, să nu se pornească la drum. Dacă însă deplasările nu pot fi amânate, o condiţie obligatorie pentru a le efectua este echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil,  sistem de climatizare - dezaburire funcţional etc.). 
De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi ca înaintea începerii deplasării să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi situaţia meteorologică prognozată.
Şi circulaţia pe drumul naţional 22, între localităţile Râmnicu Sărat şi localitatea Băile a fost închisă, sâmbătă dimineaţă, de către poliţişti, din cauza viscolului puternic care troieneşte zăpada, măsura fiind luată după verificarea tronsonului astfel încât să nu fie autovehicule blocate. Din cauza aceluiaşi fenomen, începând cu ora 6.30, a fost închis DJ 214 între localităţile Caragele şi Ruşeţu. 
Bucureştiul şi zece judeţe din sudul ţării sunt, de vineri, ora 18.00, până duminică, la ora 18.00, sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol, alte 16 judeţe fiind avertizate cu cod galben.
 

×
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close