Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: Circulaţia s-a reluat. Un tren s-a ciocnit cu tir, şoferul a decedat pe loc

UPDATE: Circulaţia s-a reluat. Un tren s-a ciocnit cu tir, şoferul a decedat pe loc

UPDATE: Circulaţia s-a reluat. Un tren s-a ciocnit cu tir, şoferul a decedat pe loc
23 Mai 2015   •   16:42
UPDATE 16:40: Circulaţia trenurilor între Caracal şi Fărcaşele, unde un tir care traversa calea ferată a fost lovit de tren, s-a reluat după aproximativ trei ore, potrivit anunţului Centrului Infotrafic.


Un tir a fost lovit de tren la trecerea  la nivel cu calea ferată de la ieşirea din Caracal, circulaţia feroviară fiind blocată pe ambele sensuri între Caracal şi Fărcaşele, accidentul soldându-se cu moartea şoferului de tir.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situţţii de Urgenţă (ISU) Olt, şoferul tirului a murit pe loc, în urma impactului.

Mecanicul de locomotivă primeşte îngrijiri, pentru răni minore, iar pasagerii trenului nu au fost răniţi.

Accidentul în care au fost implicate tirul şi trenul interregio 1692, care circula pe relaţia Caracal - Bucureşti, s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată de la ieşirea din Caracal, care este semnalizată acustic şi luminos, potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Oana Brânzan.

În prezent circulaţia este blocată pe ambele fire între Caracal şi Fărcaşele, locomotiva fiind avariată şi aşteptându-se sosirea unei locomotive de ajutor pentru ca trenul să îşi poată continua deplasarea.

Alte două trenuri sunt oprite în staţiile de la Fărcaşele (un interregio care circulă pe relaţia Bucureşti - Timişoara), de la ora 13.05, şi Caracal (un interregio care circulă pe relaţia Deva - Bucure?ti), de la ora 13.22.

×
Subiecte în articol: accident tren TIR Caracal
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close