Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Confruntarea dintre Alin Cocoş şi Stelian Gheorghe s-a încheiat

UPDATE. Confruntarea dintre Alin Cocoş şi Stelian Gheorghe s-a încheiat

UPDATE. Confruntarea dintre Alin Cocoş şi Stelian Gheorghe s-a încheiat
20 Feb 2015   •   14:01
UPDATE: Confruntarea dintre Alin Cocoş şi Stelian Gheorghe, de vineri, de la sediul DNA, s-au încheiat. Încă nu se ştie exact ce s-a vorbit, dar confruntarea a fost organizată în condiţiile în care cei doi au avut declaraţii cu elemente diferite. 
 
"Nu ştim ce s-a discutat în interior încă, ştim că cei doi au stat faţă în faţă, s-a făcut o confruntare, pentru că versiunile lui Stelian Gheorghe şi Alin Cocoş diferă. Confruntarea s-a terminat în urmă cu câteva minute, deocamdată Alin Cocoş încă nu a fost transferat în arestul Poliţiei Capitalei."

---

UPDATE: Oamenii Elenei Udrea sunt acum faţă în faţă la DNA. Gheorghe Stelian va fi confruntat cu Alin Cocoş. În faţa procurorilor este şi Gheorghe Ştefan, zis Pinalti. În această dimineaţă a fost adus şi Tudor Breazu, administratorul moşiei Nana.


Reporterul Antena 3, Ana Maria Roman, a explicat că sunt audieri de rutină şi că şi Tudor Breazu a fost adus în urmă cu puţin timp la sediul DNA.
 
"Sunt audieri de rutină, în dosarele în care Tudor Breazu şi Alin Cocoş au fost puşi sub învinuire. Şi Tudor Breazu a fost adus în urmă cu puţin timp la DNA. Şi acesta se află în arest preventiv într-un dosar care o vizează pe Elena Udrea. Vorbim de o cauză penală în care este acuzat de complicitate la dare de mită. Sunt audieri care au loc zilnic, pentru că pentru DNA aceste dosare sunt principale şi trebuie rezolvate cu celeritate. Alin Cocoş va trebui să dea explicaţii despre felul în care a intervenit la ANRP, astfel încât Gheorghe Stelian să primească daune pentru terenurile unde cumpărase drepturile de proprietate. Angajaţii de la ANRP spuneau că Alin Cocoş se simţea ca acasă şi de multe ori intra în biroul vicepreşedintelui stând pe scaunul acestuia cu picioarele pe masă."

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close