Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Cumnatul lui Victor Ponta este audiat de procurorii DNA din Ploieşti

UPDATE. Cumnatul lui Victor Ponta este audiat de procurorii DNA din Ploieşti

UPDATE. Cumnatul lui Victor Ponta este audiat de procurorii DNA din Ploieşti
17 Feb 2015   •   17:10

UPDATE
. Iulian Herţanu, cumnatul lui Victor Ponta, a fost ridicat de procurorii DNA. În această dimineaţă procurorii au făcut cercetări la firma acestuia într-un dosar privind infracţiuni de corupţie şi fraudare a fondurilor Uniunii Europene.

---

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Ploieşti fac cercetări într-o cauză penală privind infracţiuni asimilate celor de corupţie şi infracţiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene, se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de DNA.
 
Reporterul Antena 3 pe justiţie, Ana Maria Roman, a explicat că este vorba despre operaţiuni ce implică fonduri europene: "Acestea nu ar fi fost folosite în funcţie de cum au fost aprobate proiectele, vorbim despre un prejudiciu estimat la 8 milioane de lei şi evaziune de 2,5 milioane de lei. Se fac cercetări şi la o firmă care aparţine mamei premierului."

Una dintre firmele la care se fac percheziţii este SC Exfin SRL este controlată în prezent de către sora şi cumnatul primului ministru, Alexandra şi Iulian Herţanu.
 
Potrivit surselor citate, Iulian Herţanu ar urma să fie dus la audieri, la DNA Ploieşti.

 
 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close