Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Drumuri ÎNCHISE, trenuri ÎNTÂRZIATE şi curse aeriene ANULATE din cauza vremii

UPDATE. Drumuri ÎNCHISE, trenuri ÎNTÂRZIATE şi curse aeriene ANULATE din cauza vremii

UPDATE. Drumuri ÎNCHISE, trenuri ÎNTÂRZIATE şi curse aeriene ANULATE din cauza vremii
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Ian 2014   •   11:15
UPDATE 11:15 - Conform centrului Infotrafic, există şase drumuri închise în acest moment, în România. 
 
"Sunt şase drumuri naţionale închise în ţară. Astfel, vorbim despre DN22, DN2C, DN2B toate trei în judeţul Buzău, în Vrancea DN23B şi DN2N şi în judeţul Gorj DN67C. De asemenea, porturile au fost închise atât traficului maritim cât şi celui fluvial. A fost reluat traficul pe autostrada Bucureşti - Constanţa", a declarat oficialul Infotrafic.

--------------------

Codul Portocaliu de viscol şi ninsori închide drumurile din sudul ţării, întârzie trenurile şi anulează cursele aeriene. 
 
Circulaţia pe autostrada A1 este deja oprită. Autorităţile au luat această măsură după ce vizibilitatea a scăzut sub 20 de metri. 
 
Nu se circulă nici pe DN 22, care face legătura între Râmnicu Sărat şi Brăila, iar drumul spre Rânca a fost închis de ieri. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Buzău, Vasile Prahoveanu, traficul pe DN 22 între Râmnicu Sărat şi Băile, între km 0 şi 30,  a fost blocat, sâmbătă dimineaţă, începând cu ora 6. 00, 
 
În zonă se înregistrează viscol puternic, iar vizibilitatea este extrem de redusă. Din cauza aceluiaşi fenomen, începând cu ora 6.30, a fost închis DJ 214 între localităţile Caragele şi Ruşeţu. 
Potrivit sursei citate, în acest moment, în judeţul Buzău nu ar exista situaţii critice, cu maşini blocate sau oameni înzăpeziţi. 
 
Afectată este şi circulaţia trenurilor. Traficul feroviar a fost oprit pe două rute, dintre Bucureşti şi Constanţa, precum şi pe ruta Ciulniţa - Bucureşti.

Trei trenuri de pasageri au fost anulate, conform purtătorului de cuvânt al CFR Infrastructură: "Au fost introduse şi limitări de viteză pe Bucureşti - Ploieşti, Ploieşti - Câmpina şi Bucureşti - Feteşti. La acest moment, personalul CFR intervine pentru curăţarea zăpezii la Gara de Nord, pentru a facilita accesul trenurilor."
 
Mai multe curse aeriene care ar fi trebuit să aterizeze pe aeroportul Henri Coandă au fost anulate. De asemenea, mai multe porturi de la malul mării sunt închise.
 
Peste 200 de persoane şi-au petrecut noaptea în zona de tranzit a aeroportului din Budapesta, după ce avioanele în care se aflau au aterizat în capitala Ungariei. Cursele dinspre Frankfurt şi Munchen către Bucureşti au fost redirecţionate din cauza condiţiilor meteorologice din România. Şi alte zboruri au întârziat câteva ore, dar au ajuns pe aeroportul Henri Coandă din Otopeni.
 

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close