Antena 3 CNN Actualitate Update.Fiul scriitorului Andrei Pleșu a fost ridicat de polițiști într-un dosar de trafic de droguri. Anchetatorii au găsit cannabis și ecstasy la percheziții (VIDEO)

Update.Fiul scriitorului Andrei Pleșu a fost ridicat de polițiști într-un dosar de trafic de droguri. Anchetatorii au găsit cannabis și ecstasy la percheziții (VIDEO)

Update.Fiul scriitorului Andrei Pleșu a fost ridicat de polițiști într-un dosar de trafic de droguri. Anchetatorii au găsit cannabis și ecstasy la percheziții (VIDEO)
05 Apr 2019   •   18:11

Mihai Pleșu, fiul scriitorului Andrei Pleșu, a fost ridicat de polițiști vineri dimineață, în urma unor percheziții ale oamenilor legii într-un dosar de trafic de droguri. 

Ofițerii de la Birourile de Combatere a Crimei Organizate din București și Iași au efectuat mai multe descinderi, iar printre cei ridicați se numără și unul dintre cei doi copii ai lui Andrei Pleșu, Mihai Pleșu. 

Conform unor surse judiciare, au fost făcute opt percheziții domiciliare în Iași și București. 

„În urma cercetărilor, a rezultat faptul că sursa de aprovizionare cu droguri a suspectului din municipiul Bucureşti este o persoană de naţionalitate străină,respectiv cetăţenie britanică care a fost ajutată în activitatea infracţională de către concubina sa, cetăţean român”, a transmis DIICOT printr-un comunicat. 

În urma perchezițiilor, au fost identificate „locații prevăzute cu dispozitive de cultivare și întreținere a plantațiilor ( lampi speciale, cort, ventilatoare, ghivece etc) precum și diferite cantităţi de cocaină, cannabis, ecstasy,rezină cannabis (hașiș), ciuperci halucinogente, cântare electronice de precizie, grindere pentru mărunțit substanța vegetală”.

×
Subiecte în articol: andrei plesu politisti perchezitii
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close