Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Maraton de audieri la DNA. Alin Cocoş şi Nicolae Dumitru ar putea pregăti noi denunţuri

UPDATE. Maraton de audieri la DNA. Alin Cocoş şi Nicolae Dumitru ar putea pregăti noi denunţuri

UPDATE. Maraton de audieri la DNA. Alin Cocoş şi Nicolae Dumitru ar putea pregăti noi denunţuri
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2015   •   12:02
UPDATE - Nicolae Dumitru, zis "Niro", a ajuns, în urmă cu puţin timp, la DNA, pentru audieri în dosarul Microsoft. 
 
Acesta se află în arest la domiciliu, după ce a formulat mai multe denunţuri în cauză şi împotriva lui Dorin Cocoş dar şi împotriva lui Alexandru Bittner. 
 
"Pe surse, Dumitru ar urma să mai facă un denunţ împotriva unei persoane", a explicat Ana Maria Roman, reporterul Antena 3 pe justiţie.

---

Alin Cocoş a fost adus în urmă cu puţin timp la DNA, pentru a da declaraţii în dosarul fostei şefe a DIICOT, Alina Bica. 

 
Ana Maria Roman Sunt audieri de rutină în legătură cu denunţurile care s-au făcut la DNA şi dosarele deschise în urma acestor denunţuri. Alin Cocoş în această fază nu mai este urmărit penal, fiind deja trimis în judecată în dosarul ANRP 2. A făcut, însă, un denunţ împotriva lui Sergiu Diacomatu, fostul vicepreşedinte al autorităţii. Diacomatu este cercetat sub control judiciar, după ce şi-a recunoscut faptele şi a formulat mai multe denunţuri împotriva lui Alin Cocoş şi Dorin Cocoş. 
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close