UPDATE: Percheziţii la Spitalul Fundeni. Medicii ar fi emis reţete FALSE în valoare de 3,5 milioane de euro

de O.P.    |    20 Mai 2014   •   08:00
UPDATE: Percheziţii la Spitalul Fundeni. Medicii ar fi emis reţete FALSE în valoare de 3,5 milioane de euro

Procurorii şi poliţiştii fac, marţi dimineaţă, 26 de percheziţii în Bucureşti, Sibiu, Dolj şi Ilfov, printre care şi la Spitalul Fundeni, fiind vizaţi 13 medici şi farmacişti suspectaţi că au emis reţete false pentru bolnavii de cancer, prejudiciul fiind de 3,5 milioane de euro.
Percheziţiile au loc într-un dosar penal în care se fac cercetări cu privire la comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals intelectual, fals material în înscrisuri oficiale, evaziune fsicală, spălare de bani, dare şi luare de mită, în domeniul medicamentelor.

"Dosarul penal aflat în instrumentarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, vizează întocmirea de reţete false în domeniile oncologic şi hematologic care au fost decontate prin CASMB", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Anchetatorii fac marţi, în acest dosar, 19 percheziţii în Bucureşti, câte trei în judeţe Sibiu şi Ilfov, precum şi una în Dolj, la locuinţele unor persoane şi la sediile unor persoane jurdice.x close