UPDATE: Poliţistul care a spulberat 6 copii de pe trotuar avea o alcoolemie de 1,6. Era "recidivist" şi acuzat de corupţie

de O.P.    |    05 Iul 2013   •   09:45
UPDATE: Poliţistul care a spulberat 6 copii de pe trotuar avea o alcoolemie de 1,6. Era "recidivist" şi acuzat de corupţie

 Tragedie provocată de un poliţist din Mehedinţi. Omul legii s-a urcat băut la volan, a accelerat până când nu a mai putut controla maşina şi a intrat în plin în şase copii care se jucau pe un trotuar.

A omorât pe loc un copil, pe altul l-a băgat  în comă. Alţi trei copii se luptă acum pentru viaţă pe patul de spital. Poliţistul a fost la un pas să fie linşat de localnici după tragedia provocată. A scăpat din mâinile oamenilor doar după intervenţia mascaţilor. Copiii se jucau pe troutar în momentul în care omul legii a intrat direct în ei. Nu a schiţat niciun gest. Nu a mai avut timp, deoarece circula cu viteză foarte mare, spun martorii. În plus, omul în uniformă a fost văzut de oamenii din localitate consumând alcool toată ziua.

Poliţiştul care a fost la un pas să fie linşat de localnici,  a omorât un copil şi a băgat un altul în comă. Alţi trei sunt în stare foarte gravă, iar medicii se luptă pentru viaţa lor.

Toţi au fost duşi la spitalul din Drobeta Turnu Severvin

La spital a ajuns şi el la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Şeful de post din Gruia va fi anchetat astăzi de procurori şi riscă ani buni de închisoare. 

Însă problemele poliţistului care a spulberat cei şase copii nu se opresc aici. Primarul din comunua Gruia îl acuză de fapte de corupţie. Mai exact, spune că omul legii închidea des ochii la neregulile făcute de romii din localitate.  În plus, acum doi ani, a fost prins baut la volan si retrogradat din functie. Asta nu l-a potolit insa.Edilul a sesizat Inspectoratul Judeţean de Poliţie, dar ancheta nu a fost finalizată.


Parteneri
x close