Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Pompier disponibilitzat de Boc, protest disperat

UPDATE. Pompier disponibilitzat de Boc, protest disperat

UPDATE. Pompier disponibilitzat de Boc, protest disperat
13 Sep 2014   •   12:13
UPDATE: Bărbatul care a protestat sâmbătă, la Ziua Pompierilor, este chiar un fost pompier, disponibilizat în timpul guvernului Boc. 
 
Octavion Tiron, şeful Sindicatului Jandarmilor Disponibilizaţi, a explicat, pentru Antena 3,  că îl ştie pe bărbat şi că acesta a fost demis în timpul guvernării Boc. 
 
"Cu dumnealui am participa la mai multe acţiuni. Din câte ştiu, dumnealui a pierdut anumite procese importante în instanţă, legate de modul în care a fost dat afară. A pierdut procesul şi astăzi a dus la acest gest disperat. Am dat în judecată instituţia, condusă la acel moment de domnul Igaş. Am fost dat afară într-un mod golănesc, cum spunea fostul ministru că "vor pleca cei care nu au sânge în instalaţii". Ne-au dat un ajutor de 500 de lei, dar nu a fost de folos. Noi am fost cu toţii în proces şi nu ştiu cui sunt subordonate instanţele, dar nouă ni s-a oprit logica când am văzut viteza cu care au judecat şi deciziile."

---
 
Incidente la Ziua Pompierilor. Un bărbat s-a întins în faţa oficialilor prezenţi la ceremonia de Ziua Pompierilor. Omul nu a strigat nimic, nu a zis nimic, doar s-a întins în faţa oficialilor. 
 
Omul a fost ridicat în câteva secunde de jandarmi. 
 
"În timpul paradei a existat o singură persoană care, probabil, a încercat un anumit tip de protest în faţa oficialilor prezenţi aici, premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea dar şi alţii. Omul s-a întins în faţa acestora, nu a făcut altceva. Jandarmii au venit în câteva secunde, l-au ridicat pe bărbat şi, cel mai probabil, i se vor lua datele de identificare. Nu a spus nimic omul, dacă a fost un protest, a fost un protest tacit. Nu i s-a făcut rău omului, ci pur şi simplu s-a întins pe asfalt în faţa oficialilor de la eveniment", conform corespondentului Antena 3, Sonia Simionov. 

La 13 septembrie este marcată ziua pompierilor din România. Se împlinesc 166 de ani de la celebra bătălie din Dealul Spirii când pompierii au reuşit să pună în dificultate trupele otomane. 
 
La monumentul "Eroilor Pompieri" din Capitală au astăzi loc mai multe manifestări. 

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close