Antena 3 CNN Actualitate UPDATE Preşedintele Traian Băsescu, huiduit la Ţebea

UPDATE Preşedintele Traian Băsescu, huiduit la Ţebea

UPDATE Preşedintele Traian Băsescu, huiduit la Ţebea
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Sep 2013   •   12:25
UPDATE 12:25 - Preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit de mai mulţi participanţi la Serbările Naţionale de la Ţebea. 

-----------------

Preşedintele Traian Băsescu va participa duminică la Serbările naţionale de la Ţebea, judeţul Hunedoara, dedicate memoriei lui Avram Iancu.
 
Corespondentul Antena 3 la Ţebea a relatat că preşedintele a fost întâmpinat de o gardă de onoare. De asemenea, mai mulţi oficiali se află la sărbătoare, printre care ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ministrul de Externe, Titus Corlăţean şi autorităţi locale. 
 
"Sunt câteva mii de oameni deja aici. Va urma o ceremonie de depunere de coroane de flori, vor urma discursuri ale personalităţilor şi un spectacol folcloric."

----------------
 
Potrivit unui anunţ al Administraţiei prezidenţiale, şeful statului va ajunge, în jurul orei 11.00, la Serbările naţionale "Ţebea" 2013, conform Mediafax.
Duminică, începând cu ora 11.00, se vor desfăşura Serbările naţionale "Ţebea" 2013, închinate memoriei lui Avram Iancu. Începând cu ora 11.00, la Complexul Istoric din Ţebea, comuna Baia de Criş, va avea loc ceremonialul public care va cuprinde depuneri de coroane, slujba religioasă de pomenire, o evocare istorică şi mesajele autorităţilor.
La manifestări sunt aşteptate câteva mii de persoane.
Pe platoul destinat ceremonialului este interzis accesul cu drapele sau însemne ale partidelor politice. De asemenea, în timpul ceremonialului public, organizatorii recomandă un comportament decent, zgomotele puternice (imnuri, lozinci) afectând caracterul comemorativ al manifestării.
Pentru desfăşurarea manifestărilor de la Ţebea, traficul rutier va fi închis pe DN 76 km 38+500 - 38+600, în intervalele orare 11.00-11.15 şi 14.00-14.30. Potrivit organizatorilor, închiderea circulaţiei este necesară pentru formarea gărzii de onoare, prezentarea onorului militar şi defilarea gărzii de onoare. Conform Prefecturii, situaţia din teren nu permite devierea circulaţiei pe rute ocolitoare. Pe perioada restricţiei de circulaţie se va asigura doar deplasarea autovehiculelor destinate intervenţiilor de urgenţă, respectiv Ambulanţă, SMURD, ISU, Jandarmi, Poliţie.
 

×
Subiecte în articol: presedinte Hunedoara
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close