Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Şoferul RATB a făcut preinfarct în timp ce conducea autobuzul

UPDATE. Şoferul RATB a făcut preinfarct în timp ce conducea autobuzul

UPDATE. Şoferul RATB a făcut preinfarct în timp ce conducea autobuzul
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2013   •   18:45
Update 18:45 - Şoferul RATB a făcut preinfarct în timp ce conducea autobuzul, au stabilit medicii, în urma investigaţiilor, acesta urmând să fie transferat, sâmbătă, de la Spitalul "Sfântul Pantelimon" la Institutul pentru Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu".
   
Bărbatul va fi transferat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu" din Capitală pentru continuarea investigaţiilor, pentru tratament şi chiar pentru o posibilă intervenţie, dacă medicii vor stabili că aceasta se impune, conform Mediafax.

-------------------

Şoferul unui autobuz RATB a rănit, sâmbătă, o femeie aflată pe trotuar şi a lovit trei maşini, la intersecţia străzii Liviu Rebreanu cu Bulevardul Nicolae Grigorescu, în Sectorul 3 al Capitalei, după ce i s-a făcut rău la volan, cei doi fiind transportaţi la Spitalul Sfântul Pantelimon.
   
Accidentul a avut loc în jurul orei 13.00, şoferul RATB ajungând cu autobuzul pe trotuar după ce i s-a făcut rău la volan, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, pentru Mediafax.
   
Autobuzul RATB a lovit trei maşini şi a rănit o femeie aflată în apropierea autoturismului său, parcat lateral, a precizat Andrei Codău.
   
Şoferul RATB şi femeia au fost transportaţi, cu două ambulanţe SMURD, la Spitalul Sfântul Pantelimon, pentru îngrijiri medicale.
   
Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că şoferul a acuzat o durere toracică, urmând să se stabilească din ce cauză i s-a făcut rău. Femeia rănită acuză dureri în zona lombară, aceasta fiind în investigaţii.
   
Circulaţia rutieră nu a fost restricţionată în urma accidentului, a precizat Andrei Codău.

×
Parteneri
Trafic de droguri de mare risc într-un mare lanț de farmacii!
x close