Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Sorin Oprescu, dus cu duba la spital. Avocat: "Sunt momente când nu are puls"

UPDATE. Sorin Oprescu, dus cu duba la spital. Avocat: "Sunt momente când nu are puls"

UPDATE. Sorin Oprescu, dus cu duba la spital. Avocat: "Sunt momente când nu are puls"
26 Sep 2015   •   17:40
UPDATE. Sorin Oprescu a fost dus la Spitalul Universitar, unde va fi supus unui consult amănunţit. Asta după ce primarul suspendat al Capitalei a acuzat în arest probleme cardiace, iar avocaţii săi au spus că sunt momente în care pulsul lui Oprescu este foarte slab.

Reporterul Antena 3, Berta Popescu, a explicat că Sorin Oprescu va fi păzit în permanenţă de poliţişti, chiar dacă rămâne internat. 
 
"Poliţiştii nu au voie să stea în camera în care stă Sorin Oprescu, dar vor sta la uşă. În acest moment, Sorin Oprescu a fost deja conectat la aparate, pentru consultaţii. I s-a rezervat o cameră cu două paturi, pentru că nu poate fi ţinut într-un salon normal, fiind păzit de poliţişti. Starea de sănătate a lui Sorin Oprescu pare să fie una destul de serioasă, cel puţin după cum au stabilit medicii care l-au consultat până acum."

---

Sorin Oprescu va fi dus astăzi din Arestul Central la Spitalul Universitar, aşa cum a cerut. Acolo va fi supus unui control amănunţit, după ce a acuzat probleme cardiace.

De altfel, avocatul lui Oprescu a declarat că sunt situaţii în care pulsul primarului suspendat este foarte slan. 

Alexandru Chiciu, avocatul lui Oprescu, spunea că "uneori, medicul Sorin Oprescui nu are puls" şi că are "o tensiune de 20 în mod constant". 
 
Avocatul Poporului a făcut o recomandare, vineri, conform căreia Sorin Oprescu ar trebui să fie internat şi ţinut sub supraveghere medicală. 
 

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu avocat tensiune avocat avocatul poporului
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close