Antena 3 CNN Actualitate UPDATE. Un avion de mici dimeniuni s-a prăbuşit la Iaşi. Cei doi pasageri au murit

UPDATE. Un avion de mici dimeniuni s-a prăbuşit la Iaşi. Cei doi pasageri au murit

UPDATE. Un avion de mici dimeniuni s-a prăbuşit la Iaşi. Cei doi pasageri au murit
Sursa foto: Foto: insidestl.com
de M.Z.    |    16 Iun 2013   •   22:12
Update 22.13 - Cei doi pasageri ai aparatului de zbor care s-a prăbuşit, duminică seară, în localitatea ieşeană Scânteia au decedat, în ciuda eforturilor medicilor de a-i resuscita, potrivit Mediafax.

Este vorba despre doi bărbaţi de 30 de ani, respectiv 32 de ani.

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a precizat că medicii au încercat timp de aproximativ o oră să îi resusciteze pe cei doi bărbaţi, care au fost găsiţi în stop cardio-respirator.
   
Potrivit acesteia, cei doi au suferit multiple leziuni toracice şi craniene severe. Ea a precizat că cei doi bărbaţi au fost scoşi din aparatul de zbor de către localnici.

Update 21.58
- Cei doi pasageri ai avionului de mici dimensiuni care s-a prăbuşit în localitatea ieşeană Scânteia sunt în stare gravă, iar medicii încearcă resuscitarea acestora, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Bolohan.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipajele SMURD care au ajuns la faţa locului fac manevre de resuscitare a celor doi pasageri ai avionului prăbuşit.

"Echipajul medical a ajuns la faţa locului. Se efectuează manevrele de resuscitare, ambele victime fiind bărbaţi, care sunt în stare gravă", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Iaşi, Silvia Bolohan. 
__________________________________________

Un avion de mici dimensiuni în care se aflau două persoane s-a prăbuşit, duminică seară, pe un câmp din localitatea ieşeană Scânteia, iar echipaje ale SMURD, ale Poliţiei şi Jandarmeriei se îndreaptă către locul accidentului.

"Echipajele noastre se îndreaptă către faţa locului. Nu ştim ce avion este, ştim doar că sunt două victime", a declarat purtătorul de cuvânt ISU Iaşi, Silvia Bolohan, informează Mediafax.

Deocamdată nu se ştie care este starea celor două persoane.

Apelul la 112 a fost înregistrat în jurul orei 20.40, iar primele informaţii ale reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi arată că în avion se aflau două persoane, însă nu se cunoaşte starea acestora.






×
Subiecte în articol: avion prabusit Iași morti
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close