Antena 3 CNN Actualitate UPDATE: Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţia din Gorj, în cazul adolescentei răpite de un violator

UPDATE: Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţia din Gorj, în cazul adolescentei răpite de un violator

UPDATE: Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţia din Gorj, în cazul adolescentei răpite de un violator
Sursa foto: Foto: watwatworld.com
16 Iun 2013   •   15:45
Update 15:45 - Un tânăr de 18 ani a fost reţinut de poliţiştii din Gorj, fiind considerat complice în cazul adolescentei de 16 ani care ar fi fost răpită de un bărbat de 30 de ani, condamnat pentru viol, până în prezent anchetatorii neavând niciun indiciu cu privire la fată, conform Mediafax.
Tânărul de 18 ani, care este din satul Moi, comuna Bîlteni, a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa, iar la ora transmiterii acestei ştiri este dus pentru reconstituirea faptelor în care ar fi fost implicat.
Conform unor surse judiciare, tânărul ar fi complice la comiterea infracţiunii de răpire, anchetatorii neaflând până acum unde se află fata şi care este starea acesteia.
Poliţiştii nu ştiu nimic nici despre locul în care s-ar afla bărbatul de 30 de ani acuzat că ar fi răpit-o pe adolescentă din faţa casei.
Identificarea complicelui a fost făcută după mai multe ore de căutări în împrejurimile satului Moi.

--------------

O adolescentă de 16 ani din judeţul Gorj este căutată de poliţişti, duminică, după ce părinţii acesteia au anunţat dispariţia ei, primele date arătând că fata ar fi fost răpită de un bărbat de 30 de ani, care este recidivist, executând o pedeapsă cu închisoarea pentru viol.
Adolescenta este din satul Moi, aflat în apropierea oraşului Rovinari, iar sâmbătă seară, în timp ce stătea de vorbă cu prietenul ei, în faţa casei, acolo şi-a făcut apariţia un bărbat de 30 de ani, din aceeaşi localitate, spun surse din rândul anchetatorilor, conform Mediafax.
Conform surselor citate, bărbatul i-ar fi cerut prietenului fetei să plece, după care acesta a luat-o pe tânără şi au plecat într-o direcţie necunoscută.
Fata este căutată de poliţişti, iar duminică dimineaţă anchetatorii implicaţi în căutări au descopeit într-o pădure din apropierea satului haine care se presupune că ar aparţine adolescentei.
Sursele citate au mai susţinut că fata şi bărbatul de 30 de ani, care este se cunoşteau, corespondau pe o reţea de socializare, iar acesta o vizita la şcoală, cerîndu-i insistent să fie prieteni. 
Bărbatul ste recidivist, executând o pedeapsă cu închisoarea pentru viol.
Duminică, la Poliţie este audiat prietenul fetei, care se afla cu aceasta înainte de dispariţie. 
 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close