Antena 3 CNN Actualitate URĂRI DE CRĂCIUN. Mesaje de Crăciun pentru iubită sau iubit

URĂRI DE CRĂCIUN. Mesaje de Crăciun pentru iubită sau iubit

URĂRI DE CRĂCIUN. Mesaje de Crăciun pentru iubită sau iubit
25 Dec 2018   •   10:00

URĂRI DE CRĂCIUN. Crăciunul este printre puținele momente din an când reușim să ne detașăm de grijile zilnice și să interacționăm cu cei dragi la un nivel mai profund. URĂRI DE CRĂCIUN Și, de multe ori, cei care merită această interacțiune sunt partenerii de viață, pentru că ei sunt cei care ne văd în toate momentele noastre, fie ele bune sau rele. URĂRI DE CRĂCIUN

URĂRI DE CRĂCIUN Iată câteva mesaje de transmis iubitei / iubitului:

URĂRI DE CRĂCIUN „Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

URĂRI DE CRĂCIUN. „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

URĂRI DE CRĂCIUN. „Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă și în mijlocul celor dragi!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit vă dorește ….”

URĂRI DE CRĂCIUN. „În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

„Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La multi ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN. „Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN. Crăciunul este din nou aici și a venit momentul să ne concentrăm pe ce, sau mai bine zis pe cine contează cel mai mult în viețile noastre – cei dragi.

URĂRI DE CRĂCIUN Cele mai frumoase urări de făcut celor dragi de Crăciun, familiei și prietenilor:

URĂRI DE CRĂCIUN.„Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

URĂRI DE CRĂCIUN „Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

URĂRI DE CRĂCIUN.„Sărbători Fericite în jurul pomului de iarnă și în mijlocul celor dragi!”

„Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit vă dorește ….”

URĂRI DE CRĂCIUN.„Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”

URĂRI DE CRĂCIUN.„Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!”

„În prag de sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN.„Sfintele Sărbători ale Crăciunului și Noul An să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La multi ani!”

„Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. La multi ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN.„Să primim odată cu colindătorii şi lumina, căldură, liniştea, dragostea şi împăcarea celui nou, veselia şi viaţa. Ca iarba sub zăpadă, ca fulgul în zbor să primim speranţa unui an nou.”

„A mai trecut un an … Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit… Fii mândru că ai rămas acelaşi suflet cald.”

URĂRI DE CRĂCIUN.” Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!”

URĂRI DE CRĂCIUN „De Crăciun, s’aveţi brad încărcat,  bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit”

URĂRI DE CRĂCIUN.„Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie”.

”De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”

URĂRI DE CRĂCIUN.”Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!”

„L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!”

URĂRI DE CRĂCIUN. „Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!”

URĂRI DE CRĂCIUN  „Fie ca sărbătorile de iarna sa vă aducă bucuria Crăciunului prin speranța, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

URĂRI DE CRĂCIUN.„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarna să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!”

×
Subiecte în articol: urări de Crăciun
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close