Antena 3 CNN Actualitate URĂRI DE CRĂCIUN pentru soacre. Cele mai inspirate MESAJE DE CRĂCIUN 2017

URĂRI DE CRĂCIUN pentru soacre. Cele mai inspirate MESAJE DE CRĂCIUN 2017

URĂRI DE CRĂCIUN pentru soacre. Cele mai inspirate MESAJE DE CRĂCIUN 2017
24 Dec 2017   •   15:20

URĂRI DE CRĂCIUN. Crăciunul este perioada când copiii îi spun Moşului ce doresc şi adulţii plătesc. URĂRI DE CRĂCIUN  Crăciunul este perioada în care aprindem focul ospitalităţii în casă şi cel al dragostei in inimi. Este un bun moment pentru împăcare. URĂRI DE CRĂCIUN

URĂRI DE CRĂCIUN. Toți ne bucurăm de mesaje

URĂRI DE CRĂCIUN Fie că sunt scrise din suflet, fie că sunt mesaje haioase preluate de pe internet, toţi ne bucurăm când telefonul ne anunţă că avem un mesaj nou. Cel mai adesea optăm să trimitem mai ales prietenilor mesaje sau sms-uri personalizate pentru fiecare amic în parte. Urări pentru sărbători de Crăciun prin care le transmitem celor dragi gândurile noastre bune sau de împăcare.

URĂRI DE CRĂCIUN Iată câteva exemple de mesaje SMS cu urări de Crăciun şi Sărbători, în general:

URĂRI DE CRĂCIUN  „Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN ”Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveși în toate, La Mulți Ani cu sănătate!”

URĂRI DE CRĂCIUN ”E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină și caldură alături de cei dragi ție. Dăruiește din toata inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renască și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.”

URĂRI DE CRĂCIUN  Speranțăp și dragoste

URĂRI DE CRĂCIUN ”Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aduca bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.”

URĂRI DE CRĂCIUN  ”Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!”

URĂRI DE CRĂCIUN  „Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

URĂRI DE CRĂCIUN  „Fie că sărbătoarea Crăciunului să îţi umple sufletul de bucurie, să îţi aducă pace şi linişte în suflet, iar lumina lui minunată să îţi lumineze în continuare paşii în viaţa. Crăciun Fericit!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Vă doresc ca sărbătorile de iarnă să vă aducă sănătate şi fericire, împlinirea tuturor dorinţelor şi sănătate celor dragi. La mulţi ani!”

URĂRI DE CRĂCIUN Liniște, căldură și armonie

URĂRI DE CRĂCIUN  „Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldura şi armonie în suflet. Crăciun fericit şi un An Nou plin de împliniri!”

URĂRI DE CRĂCIUN „Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.”

URĂRI DE CRĂCIUN „Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!”

×
Subiecte în articol: mesaje de Craciun craciun fericit
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close