Antena 3 Actualitate Urmările ninsorilor necontenite: Mai multe acoperişuri au cedat deja sub tonele de nămeţi

Urmările ninsorilor necontenite: Mai multe acoperişuri au cedat deja sub tonele de nămeţi

de S.T.    |    14 Feb 2012   •   20:27
Urmările ninsorilor necontenite: Mai multe acoperişuri au cedat deja sub tonele de nămeţi
Sursa foto: Foto: antena3.ro

Viscolul a trecut, dar ameninţarea zăpezii rămâne. Şi vine tot de sus. Mai multe acoperişuri au cedat deja sub tonele de nămeţi lăsate în urmă de viscol.

O bătrână din Bacău a murit, de dimineaţă, strivită în podul casei. Acoperişul şubred al casei în care stătea singură a cedat. Toată noaptea a nins fără oprire, iar stratul de zăpadă de pe clădire depăşea o jumătate de metru. Salvatorii nu au mai putut decât să constate moartea bătrânei. Au avut zile însă angajaţii Spitalului Judeţean Sfântul Pantelimon din Focşani, unde a avut loc un incident similar.

Acoperişul bucătăriei spitalului s-a prăbuşit pe o suprafaţă de aproape 200 de metri pătraţi. Îl apăsau 100 de metri cubi de zăpadă cu o greutate egală cu cea a 30 de maşini de clasă medie.

În aceeaşi noapte s-a prăbuşit şi acoperişul unei magazii din curtea spitalului. Pagubele ar depăşi zece mii de lei, iar ameninţarea apasă tot mai greu pe toate gospodăriile lovite de viscol.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close