Antena 3 CNN Actualitate Urmărire ca-n filme în Bucureşti. Un şofer, care circula fără carnet şi cu farurile stinse, a accidentat grav un poliţist (VIDEO)

Urmărire ca-n filme în Bucureşti. Un şofer, care circula fără carnet şi cu farurile stinse, a accidentat grav un poliţist (VIDEO)

Urmărire ca-n filme în Bucureşti. Un şofer, care circula fără carnet şi cu farurile stinse, a accidentat grav un poliţist (VIDEO)
04 Iul 2010   •   13:02




Urmărire ca în filme, sâmbătă noapte, pe străzile Capitalei! Poliţiştii au pornit pe urmele unui şofer care ieşise la plimbare cu farurile stinse şi fără carnet. Oamenii legii au reuşit să-l prindă, abia după ce tânărul a făcut praf trei maşini ale poliţie. Un agent de circulaţie a ajuns la spital.

Tânărul a intrat în vizorul poliţiei pentru că avea farurile maşinii oprite şi nu putea să ţină linia dreaptă. Aşa că oamenii legii i-au făcut semn să oprească.

Nu l-au convins însă şi au cerut ajutoare. Trei echipaje l-au urmărit minute în şir pe şofer. În cele din urmă, acesta a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de maşinile poliţiei.

Un poliţist a fost grav rănit şi transportat la Spitalul Universitar.

Conducătorul auto a fost dus la poliţie să dea explicaţii:

Poliţiştii au aflat că tânărul că nu avea carnet, iar maşina era împrumutată. El va fi cercetat pentru vătămare corporală şi conducere fără permis.



Foto: Antena 3

Antena 3

×
Subiecte în articol: politist masina carnet sofer
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close