Antena 3 CNN Actualitate Urmărire ca-n Texas la Moreni, după ce un tânăr a devastat o discotecă (VIDEO)

Urmărire ca-n Texas la Moreni, după ce un tânăr a devastat o discotecă (VIDEO)

Urmărire ca-n Texas la Moreni, după ce un tânăr a devastat o discotecă (VIDEO)
Sursa foto: derbedeu targoviste
01 Iun 2009   •   20:56

Un derbedeu din Târgovişte a devastat o discotecă. A ameninţat mai mulţi oameni cu un cuţit şi apoi a încercat sa plece acasă. Dar nu a putut din cauza unui poliţist care l-a luat la întrebări. Au urmat alţi pumni şi o urmărire cu focuri de revolver.

Iniţial a fost o ceartă între prieteni. S-a trasformat într-un război când unul dintre tineri n-a mai suportat cearta şi a aruncat pur si simplu o masă. Degeaba au sărit bodyguarzii să-i potolească. Puţin a lipsit până au apărut armele albe. Sprayul lacrimogen folosit de paznic i-a scos pe toţi afară din local.

?Am ieşit din discotecă şi dintr-o dată a venit un om îmbrăcat civil în fugă spre noi. A început să dea în noi. Să ne înjure. Fără să se legitimeze. A venit ca ciobanul direct în noi, să dea în noi, şi normal că trebuia să ne apărăm. Nu??, a declarat unul dintre prietenii bărbatului implicat în altercaţie.

Poliţistul şi-a anunţat imediat colegii.
?Ne-a blocat drumul şi acolo erau vreo 2, 3 maşini. El a luat -o printre maşini şi tot a plecat?, spune prietena bărbatului. După aceea a urmat o urmărie ca în Texas

?Când am trecut a doua oară pe lângă discotecă acolo erau poliţaii în picioare şi au tras cu pistolul. M-au rănit pe mine în picior?, a declarat femeia. În cele din urmă tânărul a oprit maşina într-un sat vecin. Judecătorii au emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele tănărului.



Observator

×
Subiecte în articol: Targoviste
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close