Antena 3 CNN Actualitate Urmează un week-end de toamnă cu temperaturi de vară. Vezi prognoza meteo

Urmează un week-end de toamnă cu temperaturi de vară. Vezi prognoza meteo

Urmează un week-end de toamnă cu temperaturi de vară. Vezi prognoza meteo
de M.Z.    |    28 Sep 2012   •   10:58

În plină toamnă, ne aşteaptă un sfârşit de săptămână cu temperaturi de vară. Temperaturile prognozate de meteorologi pentru acest week-end se ridică la 34 de grade Celsius, deşi suntem în ultimele zile ale lunii septembrie.

Dacă în Capitală, temperaturile maxime estimate sunt de până la 33 de grade, în restul ţării, ele vor atinge şi 34 de grade.


Prognoza meteo pentru următoarele zile


Vineri (28 septembrie)

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi deosebit de caldă, cu o maximă de 32-33 de grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin şi vântul slab. Temperatura minimă va fi de 15-17 grade, uşor mai scăzută în zona periferică. Presiunea atmosferică va creşte uşor, noaptea.

În ţară, vremea va fi predominant frumoasă şi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul şi în nordul ţării, precum şi la munte unde pe arii restrânse vor fi averse, posibil şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi de la 21 de grade în Maramureş până la 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 11 şi 19 grade, mai scăzute în depresiuni până la 8 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, cu totul izolat se va semnala ceaţă. Presiunea atmosferică va creşte uşor, noaptea.

Sâmbătă (29 septembrie)


În Bucureşti, vremea se va menţine frumoasă şi deosebit de caldă. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 30-31 de grade, iar cea minimă de 14-16 grade. Presiunea atmosferică va fi în scădere uşoară, noaptea.

În ţară, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru sfârşitul lunii septembrie, astfel că temperaturile maxime vor fi de la 22 de grade în nordul extrem al Moldovei până la 34 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi izolat ploi slabe, ziua în nord-estul ţării şi la munte, iar noaptea în nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade, cu valori mai coborâte în depresiuni, până la 8 grade. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse în zonele joase va fi ceaţă. Presiunea atmosferică va fi în scădere uşoară, noaptea.

Duminică (30 septembrie)


În Bucureşti
, vremea va fi frumoasă, iar valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât mediile climatologice pentru sfârşitul lunii septembrie. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimă va fi de 15-17 grade.

În ţară
, vremea rămâne deosebit de caldă pentru această perioadă în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vestul şi nordul ţării, unde izolat va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade în Maramureş şi 34 de grade în sudul Olteniei şi al Munteniei, iar cele minime, în general, între 10 şi 18 grade. Izolat în zonele joase vor fi condiţii de ceaţă.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi meteoplus.ro






×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo vreme
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close