Antena 3 CNN Actualitate Ursoaică cu pui lovită intenționat cu mașina de turiști, la marginea unei păduri din Sibiu

Ursoaică cu pui lovită intenționat cu mașina de turiști, la marginea unei păduri din Sibiu

Imagini șocante de la munte. Turiștii aflați la picnic la marginea unei păduri au intrat intenționat cu mașina într-o ursoaică și cei trei pui ai ei, care au fost atrași de bagajele cu mâncare. Speriată, ursoaica s-a năpustit asupra mașinii care a lovit-o. Încă nu se știe dacă turiștii au fost răniți în urma incidentului violent.

Ursoaică cu pui lovită intenționat cu mașina de turiști, la marginea unei păduri din Sibiu
de Cristina Tudorache    |    05 Aug 2020   •   21:15

Turiștii care filmează momentul, dintr-o altă mașină, se amuză copios pe seama ursoaicei și a puilor ei, care au coborât din pădure atrași de mirosul de mâncare. La un moment dat, ei se îngrijorează, speriați că ursoaica ar putea veni la portbagajul mașinii în care se află, care rămăsese deschis și în care se aflau alte bucate aduse pentru picnic.

În filmare se vedem cum un alt șofer demarează în trombă spre ursoaică și cei trei pui. Animalele fug speriate în pădure, în vreme ce un tânăr coboară de pe scanul pasagerului și aruncă cu pietre spre urși. Turiștii ale căror alimente fuseseră vandalizate laudă gestul celor care le-au sărit în ajutor. Cu toate acestea, ursoaica nu se lasă intimidată și se întoarce la mâncare, în ciuda claxoanelor menite să o intimideze. 

La finalul videoclipului, ursoaica se năpustește violent spre mașina care a atacat-o. Filmarea se termină brusc cu strigătul disperat al femeii din cealaltă mașină. Nu se știe dacă turiștii au fost răniți și nici dacă puii ursoaicei au avut de suferit în urma impactului cu mașina.

Se pare că incidentul a avut loc la marginea unei păduri din comuna Cârțișoara, din județul Sibiu.

×
Subiecte în articol: ursoaica turisti atacați
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close