Antena 3 CNN Actualitate Ursul care a atacat doi bărbaţi într-o pădure din Argeş a fost împuşcat

Ursul care a atacat doi bărbaţi într-o pădure din Argeş a fost împuşcat

Ursul care a atacat doi bărbaţi într-o pădure din Argeş a fost împuşcat
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Sep 2012   •   14:58
UPDATE:   Ursul care a atacat doi pădurari în pădurea din localitatea argeşeană Corbeni a fost împuşcat, a declarat prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare, citat de Mediafax.

Un pădurar a fost atacat de urs în comuna Corbeni, din judeţul Argeş. Un al doilea bărbat a fost rănit de urs în pădurea din localitatea argeşeană , în timp ce încerca să îl salveze pe primul pădurar atacat de animal.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Municipal din Curtea de Argeş.

În zona Corbeni s-a desfăşurat, vineri, o vânătoare organizată de Ocolul Silvic Vidraru. La un moment dat, un urs i-a atacat pe doi dintre gonaci.

"Vânătoarea a avut loc în zona Tulburea-Corbeni, în timp ce pădurarii goneau doi urşi, iar la un moment dat unul dintre animale s-a întors spre ei. Se pare că, speriat, unul dintre pădurari a tras un foc de armă, iar apoi ursul l-a atacat. Celălalt pădurar a încercat să îşi salveze colegul, fiind şi el rănit", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Adelina Florescu.

Primul pădurar atacat de urs este rănit la o mână. Cel de-al doilea pădurar rănit are leziuni la şold. Nici unul dintre bărbaţi nu este în stare gravă.

În judeţul Dâmboviţa, starea de alertă se menţine. Autorităţile au căutat două zile ursul care a ucis un bărbat, însă în zadar. Zeci de vânători, jandarmi şi poliţişti au răscolit pădurile din judeţul Dâmboviţa - unde a avut loc atacul.





 

 

 

 

×
Subiecte în articol: urs
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close