Antena 3 CNN Actualitate USL Gorj a pus doi avocaţi la dispoziţia sătenilor din Bâlteni, audiaţi în dosarul referendumului

USL Gorj a pus doi avocaţi la dispoziţia sătenilor din Bâlteni, audiaţi în dosarul referendumului

USL Gorj a pus doi avocaţi la dispoziţia sătenilor din Bâlteni, audiaţi în dosarul referendumului
Sursa foto: Foto: Antena 3
18 Aug 2012   •   18:55

USL Gorj a pus doi avocaţi la dispoziţia sătenilor din Bâlteni, audiaţi, sâmbătă, de DNA, în dosarul posibilelor fraude la referendumul din 29 iulie, la Poliţia Rovinari, aceştia mergând la sediul instituţiei, împreună cu primarul comunei Bâlteni, informează Mediafax.
   
Cei doi avocaţi, Florin Rujan şi Adrian Marinescu, s-au prezentat la sediul Poliţiei din Rovinari, unde a venit şi primarul comunei Bâlteni, Gheorghe Păsărin, care a declarat că avocaţii se vor interesa dacă sătenii sunt audiaţi în calitate de martori sau de inculpaţi.
   
"Oricum, de data aceasta parcă s-a revenit un pic la normal. Oamenii au fost citaţi, sunt audiaţi într-un sediu de Poliţie, nu mai sunt alergaţi pe uliţele satului, deşi înţeleg de la unii că şi aici i-ar pune să jure pe Biblie ca să spună adevărul", a menţionat primarul.
   
Avocatul Adrian Marinescu afirmă că nu ştie încă exact numărul tuturor celor pe care îi va reprezenta pentru că oamenii au posibilitatea să refuze asistenţa juridică oferită de USL.
   
Acesta a adăugat însă că, împreună cu colegul său, va oferi asistenţă juridică oricărui localnic interesat de acest lucru.
   
Zeci de localnici din comuna gorjeană Bâlteni sunt audiaţi, sâmbătă, de procurori DNA, la sediul Poliţiei Rovinari, în dosarul posibilelor fraude la referendumul din 29 iulie.


×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close