Antena 3 CNN Actualitate USL îşi menţine decizia în cazul Trăşculescu, pentru arestarea deputatului

USL îşi menţine decizia în cazul Trăşculescu, pentru arestarea deputatului

USL îşi menţine decizia în cazul Trăşculescu, pentru arestarea deputatului
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    20 Noi 2012   •   12:34

USL îşi păstrează hotărârea pe care a luat-o în cazul Trăşculescu şi va respecta propunerea Comisiei Juridice, care prevede arestarea deputatului Alin Trăşculescu.

"La nivelul USL, s-a decis a se merge pe propunerea Comisiei Juridice, care este pentru aviz favorabil în cazul deputatului Alin Trăşculescu", a declarat, marţi, premierul Victor Ponta.

Plenul Camerei Deputaţilor se reuneşte astăzi, pentru a vota ridicarea imunităţii deputatului Alin Trăşculescu.

Comisia Juridică a Camerei a decis vineri, să avizeze cererea de încuviinţare a arestării deputatului Alin Trăşculescu, cu 10 voturi "pentru" şi unul "împotrivă".

Deputatul PDL Alin Trăşculescu este cercetat pentru trafic de influenţă, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată şi instigare la spălare de bani.

Trăşculescu, reţinut pe 11 noiembrie de procurorii anticorupţie, a fost eliberat după numai 24 de ore din arestul Poliţiei Capitalei, după ce a expirat ordonanţa emisă pe numele lui. Acesta avea interdicţie să părăsească ţara.

În acelaşi dosar a fost reţinut şi complicele lui Trăşculescu, Marian Valeriu Calotă, asociat şi administrator al SC Maryna Exclusiv SRL, după ce a fost prins în flagrant delict când lua 50.000 de lei, bani pe care urma să îi dea lui Trăşculescu.

Complicele deputatului PDL va sta în arest umătoarele 29 de zile, dacă magistraţii ICCJ nu îl vor pune în libertate la recurs.







×
Subiecte în articol: USL Alin Trăşculescu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close