Antena 3 CNN Actualitate Vacanța visată, cu doar 100 de euro. Cele mai ieftine destinații pentru această vară

Vacanța visată, cu doar 100 de euro. Cele mai ieftine destinații pentru această vară

Posibilități nenumărate de vacanță cu preț redus în Europa, şi pe alte continente. De exemplu, Macedonia şi Albania pot fi vizitate cu mai puțin de 100 de euro. Pe lista de călătorii low-cost puteți adăuga Turcia şi Grecia. Sunt şi bilete de avion foarte ieftine, însă depinde de perioada în care doriți să vă planificați vacanța.

Vacanța visată, cu doar 100 de euro. Cele mai ieftine destinații pentru această vară
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    07 Iun 2021   •   13:30

În Thassos, Grecia, putem merge cu doar 95 de euro de persoană la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus. Vorbim aici despre un sejur de 5 nopți.

Corfu poate fi o alegere foarte buna daca vreți să aveți parte de plaje de vis, dar și de istorie și tradiții grecești. Un sejur de 7 nopți aici costă 118 euro de persoană.

În Albania nu aveți nevoie de test negativ COVID și nici de adeverință de vaccinare. Cu 90 de euro puteți să mergeți 5 nopți la un hotel de 3 stele.

În ceea ce privește Bulgaria, un sejur de 5 nopți de cazare cu all inclusive este mai puțin de 100 de euro în iunie. In iulie preturile cresc cu 30-35%.

Și în Turcia putem merge cu doar 115 euro de persoană în iunie și iulie.

City break-uri putem face în Istanbul, Atena si Barcelona cu 160 - 285 de euro. Tarifele includ biletul de avion, mic dejun si transferul de la aeroport la hotel.

Există și bilete de avion ieftine în perioada următoare. La finalul lunii iunie putem călători către Londra si înapoi cu un buget de 19 euro.

La Roma, biletul dus/întors este 60 euro și la Madrid 51 de euro.

În iulie, la Paris putem merge cu doar 60 de euro și la Istanbul cu 110 euro. La jumătatea lunii august avem prețuri reduse și pentru biletele dus întors către Milano și Roma. Astfel, avem nevoie de un buget de doar 25 de euro, respectiv 60 de euro.

×
Subiecte în articol: vacanţă
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close