Antena 3 CNN Actualitate Vacanţa de la munte, încheiată "în coloană". Blocajele în trafic i-au trezit la realitate pe turişti

Vacanţa de la munte, încheiată "în coloană". Blocajele în trafic i-au trezit la realitate pe turişti

Vacanţa de la munte, încheiată "în coloană". Blocajele în trafic i-au trezit la realitate pe turişti
de O.P.    |    27 Dec 2011   •   07:21

Zapada i-a atras pe turişti ca un magnet spre staţiunile montane. Însă, întoarcerea spre case a fost un chin. Din cauza aglomeraţiei din Pasul Prislop, mii de turişti au rămas ieri blocaţi ore în şir în maşini pe drumul care leagă staţiunea Semenic de Reşiţa. 

Turiştii şi-au făcut-o singuri. Au urcat cu maşinile pînă în vârful muntelui, lângă pârtia de schi. Cum parcările erau pline şi-au abandonat maşinile pe marginea drumului şi şi-au văzut de distracţie. La plecare a început coşmarul. Drumul şi aşa îngust era blocat de maşinile parcate de o parte şi de alta.

Zeci de autoturisme au rămas la marginea drumului toată ziua. Disperaţi că îi apucă noaptea, şoferii au făcut adevărate acrobaţii cu maşinile încercând să se strecoare pe mijlocul drumului.

În final, abia după intervenţia mai multor echipaje de poliţie, chemate în ajutor de şoferii exasperaţi, drumul a fost deblocat şi, încet, încet, maşinile au putut coborî de pe munte.




 

×
Subiecte în articol: aglomeratie
Parteneri
Incendiu într-o hală cu produse petroliere, în Ploieşti
x close