Antena 3 CNN Actualitate Cum îți poate fi ruinată vacanța în Grecia. Capcana în care poate cădea orice român

Cum îți poate fi ruinată vacanța în Grecia. Capcana în care poate cădea orice român

Vacanțele mult așteptate se pot transforma rapid într-o experiență extrem de neplăcută, dacă nu suntem atenți fie și o secundă. Au pățit-o mai mulți români care au mers în Grecia pentru amintiri de neuitat. Într-adevăr, nu vor uita prea curând experiența de acolo. Din păcate, nu este vorba de una plăcută.

Cum îți poate fi ruinată vacanța în Grecia. Capcana în care poate cădea orice român
Sursa foto: Pixabay.com
de Gabriel Dano    |    23 Iun 2022   •   18:58

Pe un forum dedicat celor care au ales să-și petreacă vacanțele în Grecia, o turistă trage un semnal de alamă, ca să nu mai pățească același lucru și alți conaționali. Acesta povestește că a fost prădată chiar lângă hotelul unde fusese cazată.

"Fiți atenți la bagaje. Lângă hotel Capsis, în Salonic, am fost deposedați de o borsetă cu acte și bani în timp ce încărcam bagajele", a avertizat aceasta.

Și alți români povestesc că au trecut prin același gen de experiență neplăcută în timp ce se aflau în vacanță.

"Acum doi ani, tot în Salonic, am tras mașinile în fața hotelului și ne pregăteam de plecare dimineața la 6.00, timp în care din portbagajul mașinii s-a furat un geamantan și un rucsac", povestește altcineva.

Dacă unii utilizatori ai forumului au mulțumit pentru atenționare, alții au ales să fie ironici:

"Și tu ne spui nouă să fim atenți?"

"Să-mi scuzați ironia și vă asigur că imi pare foarte rău de ce vi s-a intamplat, dar eu de fel lucrez cu materialul clientului, ca un croitor fără bani de investiții. Dumneavoastră ne atenționați să fim atenți la bagaje în timp ce hoții v-au furat în timp ce erați atent la bagaje!? Dă-le draq de bagaje pentru că este mult mai importantă o borsetă cu acte și bani decât o paporniță cu prosoape, mâncare, cremă de soare sau mai știu eu ce.

Orice hoție este făcută ca urmare a unor greșeli din partea victimei, așa că poate ne ajutați cu câteva informații mai detaliate pentru ca alții să nu repete greșeala făcută de dvs. Ați lăsat borseta în mașină și ați plecat, v-au deposedat de ea printr-o diversiune, au furat-o jefuindu-vă, v-au rugat frumos să le-o dați?
1. Niciodată nu lăsăm bunurile sau lucrurile de valoare nesupravegheate.
2. Folosim seiful sau cutia de valori a unității de cazare.
3. Suntem foarte atenți la persoanele din jurul nostru atunci când avem valori cu noi (ex: bani, bijuterii, documente importante, semințe, bere, ulei de măsline sau orice poate atrage atenția).
Urmăriți-mă pentru mai multe sfaturi despre siguranță și prevenție"

"Auzi: deposedați. Spune clar: mi-au furat actele și banii", au scris alți internauți.

×
Subiecte în articol: Grecia vacante
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close