Antena 3 CNN Actualitate Vacanţă pe ultima sută de metri

Vacanţă pe ultima sută de metri

Vacanţă pe ultima sută de metri
19 Iul 2015   •   09:43

În plin sezon estival, ofertele agenţiilor de turism continuă să curgă. Hotelierii pregătesc pachete de vacanţă reduse cu până la 50%. Aşa că nu e nicio  problemă dacă nu v-aţi făcut rezervări din timp. În plus, cine îşi lasă concediul pentru luna septembrie ar putea merge la mare prin programul Litoralul pentru toţi.

În topul destinaţiilor de concediu, litoralul românesc râmâne preferatul turiştilor. În plin sezon preţurile, ce-i drept sunt ceva mai piperate, însă din toamnă, holtelierii pregătesc pachete de vacanţă reduse cu până la 50%. Şi circuitele last minute în Europa sunt foate căutate de români.

Pentru 8 zile în Italia şi Coasta de Azur, pachetele pornesc de la 360 de euro cu autocarul şi 400 de euro cu avionul. Aceleaşi preţuri sunt valabile şi pentru circuitele care includ Parisul şi Valea Loarei. Încă o veste bună, de la 1 august, agenţiile de turism au anunţat că se reintroduc charterele către Egipt.

Însă cei mai mulţi dintre turişti preferă în continuare, destinaţiile româneşti. În luna septembrie va fi demarată ediţia de toamnă a programului Litoralul pentru toţi. Anul trecut, peste 10 mii de turişti au fost la mare în extrasezon prin acest program.

Litoralul românesc rămâne printre destinaţiile preferate de români pentru concediu. Cei care sunt dispuşi să îşi amâne vacanţa pentru la toamnă, plătesc chiar şi cu 50 la sută mai puţin.

Şi circuitele last minute în Europa sunt la mare căutare.

Sejururile All Inclusive sunt la jumătate de preţ faţă de cele din Turcia. Preţurile pentru pachetele care includ şapte nopţi de cazare, transport cu avionul şi regim all inclusive pornesc de la 299 de euro. Mulţi români preferă, însă, în continuare, destinaţiile româneşti.

În luna septembrie va fi demarată ediţia de toamnă a programului Litoralul pentru toţi. Anul trecut, peste 10 mii de turişti au fost la mare în extrasezon prin acest program.

×
Subiecte în articol: vacanţă litoral hotelieri
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close