Antena 3 CNN Actualitate Vacanţe la jumătate de preţ la târgul de turism. 350 de euro pentru Revelion în Turcia

Vacanţe la jumătate de preţ la târgul de turism. 350 de euro pentru Revelion în Turcia

Astăzi se deschide târgul de turism de toamnă de unde putem cumpăra pachete turistice de sărbători atât pentru România, cât şi pentru destinaţii din străinătate precum Egipt, Dubai sau Thailanda la preţuri avantajoase.

de Ştefan Petrică    |    10 Noi 2022   •   13:29

Românii sunt aşteptaţi la targul turism de la Romexpo în perioada 11-13 noiembrie.

Organizatorii anunță că nu vor lipsi reducerile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion și nici promoțiile pentru cazare în stațiuni montane celebre pentru zilele de Crăciun.

"Pentru Revelion sunt foarte multe oferte precum: Thailanda aproximativ 1.400 euro, 4 chartere în Antalya de Revelion, preţul variază între 350-600 euro. Dubai care de câteva zile nu mai are restricții, preţul pachetelor variază între 600-700 euro. 

Sunt şi vacanţe mai aproape de noi precum Antalya şi Egiptul, sunt multe oferte şi în România, zona de balneo sau schi. 

Pentru charterele externe din vara 2023 partea financiară este avantajoasa pentru turiști, în sensul în care avansul este de 10%, apoi 15% când se termina perioada de early booking (februarie,martie), iar ultima tranşă fiind cu o lună înainte" , a declarat Alin Borcea la Antena 3 CNN, proprietar agenţie turism.

Cele mai bune oferte de sărbători 

Vizitatorii târgului de turism pot achiziţiona pachete turistice de sărbători şi pentru sezonul de iarnă pentru România (staţiuni de ski, staţiuni balneoclimaterice, pensiuni rurale) dar şi pentru destinaţii precum Egipt, Dubai, Thailanda, Indonezia (Bali), Singapore, Malaezia, Turcia (Antalya), Franţa (Coasta de Azur), Israel, Iordania, Malta, Tunisia, Maroc, Zanzibar, Maldive, Mauritius sau Finlanda (Laponia) ori circuite pentru Turcia, Grecia sau alte ţări europene.  

Printre cele mai solicitate capitale pentru Crăciun şi Revelion se numără Paris, Budapesta, Viena, Praga, Madrid, Istanbul, Atena şi Barcelona.  

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close