Antena 3 CNN Actualitate Categorii noi pe lista pentru vaccin în etapa a doua. Care sunt românii care se pot vaccina

Categorii noi pe lista pentru vaccin în etapa a doua. Care sunt românii care se pot vaccina

Guvernul adaugă noi categorii de angajaţi pe lista românilor care se pot vaccina în etapa a doua. Mai exact, potrivit surselor, pe listă vor fi trecuți românii care lucrează în supermarketuri și cei care lucrează în bănci. Sunt în total peste 5 milioane de români care trebuie vaccinaţi în etapa care începe mâine.

Categorii noi pe lista pentru vaccin în etapa a doua. Care sunt românii care se pot vaccina
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    14 Ian 2021   •   13:40

Reprezentanții Executivului își doresc ca, pe lista românilor care se pot vaccina în a doua etapă, să fie trecuți și angajații băncilor, dar și cei ai supermarket-urilor. Mai exact, toți cei care lucrează la ghișee și intră în contact direct cu multe persoane. 

Potrivit surselor, până în acest moment nu s-ar fi discutat și despre adugarea personalului navigant. Vorbim despre angajații de pe nave care lucrează într-un spațiu restrâns, neavând posibilitatea de a respecta distanțarea socială și care așteaptă nerăbdători să se vaccineze. 

Una dintre problemele cu care se confruntă cei care doresc să se vaccineze o reprezintă înscrierea pentru vaccinare, și asta pentru că, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, anunța că abia de vineri, de la ora 15.00, ziua în care se dă startul și celei de-a doua etape, platforma pe care se pot înscrie românii pentru vaccinare va fi funcțională.

×
Subiecte în articol: vaccin coronavirus
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close