Antena 3 CNN Actualitate Vaccinarea cu serul AstraZeneca începe mai repede decât ne așteptam. Anunțul făcut de Florin Cîțu

Vaccinarea cu serul AstraZeneca începe mai repede decât ne așteptam. Anunțul făcut de Florin Cîțu

Florin Cîțu a anunțat, sâmbătă, că programările pentru vaccinarea cu AstraZeneca vor începe săptămâna viitoare. Potrivit premierului, noul ser va fi distribuit începând de duminică, iar programările se vor face de pe 10 februarie.

Vaccinarea cu serul AstraZeneca începe mai repede decât ne așteptam. Anunțul făcut de Florin Cîțu
de Gabriel Dano    |    06 Feb 2021   •   13:45

180 de cabinete medicale vor fi organizate pentru vaccinare cu serul produs de AstraZeneca.

Vaccinul AstraZeneca va fi folosit doar pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani. Premierul Florin Cîțu a dezvăluit faptul că în următoarele zile vaccinul va fi distribuit centrelor de vaccinare, iar programarea pe platformă va fi posibilă de pe 10 februarie.

Peste 50.000 de persoane vor fi vaccinate în fiecare zi din luna martie.

„Cred că luna februarie a fost o provocare pentru campania de vaccinare, deși am rămas în topul UE în ceea ce privește numărul de vaccinări, dar începând cu luna martie primim din ce mai multe doze și programul de vaccinare se va accelera. Vom trece în luna martie de 50.000 de vaccinuri pe zi și vom merge spre ținta de 100.000 de vaccinuri pe zi, pe care ne-am propus-o de la început”, a declarat premierul Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu vaccin vaccinare astrazeneca
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close