Antena 3 CNN Actualitate Vadim Tudor: Băsescu a exercitat suveranitatea poporului român în nume propriu! E lovitură de stat!

Vadim Tudor: Băsescu a exercitat suveranitatea poporului român în nume propriu! E lovitură de stat!

Vadim Tudor: Băsescu a exercitat suveranitatea poporului român în nume propriu! E lovitură de stat!
Sursa foto: Foto: videonews.ro
16 Dec 2011   •   19:08

Prezenţa preşedintelui Traian Băsescu la întrunirea Consiliului European de la Bruxelles a fost o lovitură de stat, a declarat europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, în cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3.

"România vrea o schimbare. Şi pe planetă se simte nevoia de o schimbare. Ne-am săturat de aceleaşi mutre acre care ne tot explică ce bine trăim noi dacă îi lăsăm să facă ţara praf" a început, la Antena 3, Vadim Tudor, un opozant declarat al preşedintelui Traian Băsescu.

Întrebat fiind despre cum vede prezenţa lui Băsescu la întrunirea de la Bruxelles, în urma unei decizii politice interne, Vadim Tudor exclamă, cu Constituţia în mână, că totul "a fost o mascaradă".

"A fost o mascaradă. Băsescu a exercitat suveranitatea poporului român în nume propriu. Asta e lovitura de stat! Nimeni nu l-a mandatat să îşi asume EL răspunderea că plăteşte România nu ştiu câte miliarde de euro ca să ce?! Vor să finanţăm FNI ca să ne împrumute apoi cu o dobândă de 7 sau 8 la sută" a adăugat nervos europarlamentarul.

 


Vezi aici înregistrarea completă a emisiunii "100 de minute" de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor lovitura de stat
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close