Antena 3 CNN Actualitate Vadim Tudor, despre Adrian Păunescu: Am fost uniţi ca nişte siamezi

Vadim Tudor, despre Adrian Păunescu: Am fost uniţi ca nişte siamezi

Vadim Tudor, despre Adrian Păunescu: Am fost uniţi ca nişte siamezi
05 Noi 2010   •   22:00

„Am fost ca fraţii, sunt cel mai vechi amic al său, ne ştim din '64. În pofida unor mici polemici, am fost uniţi ca nişte siamezi în zona inimii. Când mă durea ceva îl durea şi pe el”, a declarat Corneliu Vadim Tudor, vineri seară la Subiectiv.

Liderul PRM a vorbit la Antena 3 despre legătura strânsă pe care a avut-o cu Adrian Păunescu. Vadim Tudor susţine că a fost cel mai bun prieten al poetului, care îl suna chiar şi în miez de noapte pentru a-i cere ajutorul când se simţea rău.

„Îmi telefona, dincolo de miezul nopţii şi îmi spunea: Cornelule, ce mai iei, pentru că eu am glicemia aşa... îi dădeam şi eu ce pastile aveam”, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.

Poetul Adrian Păunescu a încetat din viaţă vineri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde se afla internat din 26 octombrie. Scriitorul avea probleme cardiace, renale şi hepatice, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Adrian Păunescu va fi înmormântat, duminică, în Cimitirul Bellu din Capitală. Trupul neînsufleţit al scriitorului a fost adus, vineri, la sediul Uniunii Scriitorilor din România, unde oamenii îi pot aduce un ultim omagiu.
 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close