Antena 3 CNN Actualitate Vadim Tudor: Jurământul fals pe Biblie se va întoarce împotriva lui Băsescu!

Vadim Tudor: Jurământul fals pe Biblie se va întoarce împotriva lui Băsescu!

Vadim Tudor: Jurământul fals pe Biblie se va întoarce împotriva lui Băsescu!
Sursa foto: Foto:videonews.ro
16 Dec 2011   •   19:34

"Dinu Patriciu a avut dreptate. Este foarte clar că Traian Băsescu l-a pocnit pe acel copilaş de 12 ani" a afirmat europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, în cadrul emisiunii "100 de minute" de la Antena 3, despre incidentul de la mitingul din 2004, de la Ploieşti.

"Nu am pomenit în viaţa mea oameni care să mintă cu atâta neruşinare. În curând ei (nr. reprezentanţii puterii) vor pretinde că nu e adevărat ce vedem şi auzim noi, ci e adevărat ce rezultă din pixelelile lui Daniel Fenechiu. E clar pentru absolut toată lumea că Traian Băsescu l-a pocnit pe acel copilaş de 12 ani. Dinu Patriciu a avut dreptate" a declarat Vadim Tudor. 

În continuare, europarlamentarul îl avertizează pe Traian Băsescu că jurâmântul fals pe care l-a făcut cu mâna pe Biblie, referitor la incidentul din 2004, se va întoarce împotriva sa.

"Băsescu minte mai des decât respiră. A jurat pe Biblie! Jurământul fals pe Biblie se va întoarce împotriva lui şi o să îl bată foarte curând. Ai să vezi, Băsescu, ce vei păţi, pentru că ai luat numele Domnului în derâdere!" a adăugat Vadim Tudor.

 


×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor Biblie 100 de minute
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close