Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu văduvele şi mamele soldaților ruși uciși în Donbas, consolate cu haine de blană: "Vă mulțumim din inimă"

Imagini cu văduvele şi mamele soldaților ruși uciși în Donbas, consolate cu haine de blană: "Vă mulțumim din inimă"

Văduvele şi mamele soldaților ruși uciși în Donbas au fost consolante de autorități cu haine de blană. Bucuroase, acestea se arată recunoscătoare şi mulțumesc pentru cadou.

Imagini cu văduvele şi mamele soldaților ruși uciși în Donbas, consolate cu haine de blană: "Vă mulțumim din inimă"
Sursa foto: Captură video Antena 3 CNN
de Claudia Popovici    |    09 Feb 2023   •   21:21

Femeile care şi-au pierdut fiii şi soții pe front s-au aliniat în fața unei camere de filmat şi-au exprimat recunoștința.

"Am primit în mod neașteptat un astfel de ajutor astăzi. Suntem foarte recunoscătoare. Cu adevărat, vă mulțumim din inimă!", a declarat una dintre femei. Imaginile au fost postate pe Telegram iar hainele de blană ar fi fost furnizate de activiștii ruşi.

Potrivit presei locale, cel care ar fi realizat această filmare scenă este  un asociat al lui Igor Ghirkin, cunoscut blogger militar, fost agent KGB și liderul separatiștilor ruși din regiunea Donbas, care s-a implicat în anexarea din 2014.

Episodul a fost relatat de presa ucraineană care a comparat compensațiile primite de văduvele din Doneţk cu cele ale altor familii din Rusia care au suferit pierderi pe front.

Publicația arată că în Sahalin, în Orientul Îndepărtat al Rusiei, văduvele au primit pește congelat, în timp ce în Republica Siberiană Tova compensațiile au constat în carcase de ovine și lemne de foc.

×
Subiecte în articol: Rusia Război Ucraina
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close