Antena 3 CNN Actualitate Val de înjunghieri în Timişoara: Patru femei au fost atacate în trei zile. Atacatorul a fost prins

Val de înjunghieri în Timişoara: Patru femei au fost atacate în trei zile. Atacatorul a fost prins

Val de înjunghieri în Timişoara: Patru femei au fost atacate în trei zile. Atacatorul a fost prins
Sursa foto: Foto: Telegraph.co.uk
16 Aug 2011   •   13:45
Update 18:27: O altă femeie a fost înjunghiată pe stradă în TImişoara, în urmă cu puţin timp. Este a treia femeie atacată marţea aceasta. Numărul victimelor se ridică la patru, în doar trei zile. Deocamdată autorităţile nu ştiu dacă atacurile au legătură unul cu altul.

Conform pressalert.ro, principalul suspect a fost reţinut de către poliţişti. Presupusul atacator a fost prins în apropiere de locul unde a avut loc ultima înjunghiere.

Update 15:43: Încă o femeie a fost înjunghiată pe o stradă ultracentrală din Timişoara, la aproximativ două ore după atacul precedent.

Victima, în vârstã de 45 de ani, a fost înjunghiatã în spate cu un cuţit,  pe Bulevardul Circumvalaţiunii din Timişoara, în apropierea blocului în care locuieşte. Agresorul, un bãrbat necunoscut de către aceasta, a fugit.

Femeia a fost transportatã la Spitalul Municipal, pentru acordarea îngrijirilor medicale corespunzătoare.

O tânără de 23 de ani care practica prostituţia, a fost înjunghiată tot marţea aceasta, în urmă cu câteva ore, în plină stradă la Timişoara, de un bărbat care a fugit imediat după atac. Potrivit Mediafax, fata este cunoscută de poliţişti pentru practicarea prostituţiei şi a fost tăiată cu un cuţit în zona abdomenului.

Victima a fost transportată la acelaşi spital, iar medicii spun că aceasta este conştientă, starea ei fiind stabilă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla circumstanţele în care s-a produs incidentul şi încearcă să îl găsească pe agresor. Acest incident este al doilea din ultimele zile în care este implicată o persoană care practica prostituţia, la Timişoara.

Duminică, o prostituată de 42 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un mod cumplit. Femeia a fost ucisă, iar cadavrul ei a fost descoperit de doi bărbaţi,  lângă o benzinărie. Femeia obişnuia să-şi racoleze clienţii la ieşirea din Timişoara spre Moraviţa.
 




×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close