Antena 3 CNN Actualitate Val de reclamații privind amenințări la metrou. Ce a declarat un oficial al Poliției

Val de reclamații privind amenințări la metrou. Ce a declarat un oficial al Poliției

Val de reclamații privind amenințări la metrou. Ce a declarat un oficial al Poliției
15 Dec 2017   •   18:28

Val de reclamații de la oameni care spun ca au fost amenințați la metrou, la doar câteva zile de la crima care a îngrozit o țară întreagă. Între timp, Magdalena Șerban a fost audiată la Parchet și apoi a fost dusă pentru a fi expertizată psihiatric. 

Au fost primite patru sesizări cu privire la mai multe amenințări care au avut loc la mai multe stații de metrou din București.

Una dintre amenințări a fost făcuta unei femei de 42 de ani, care a sunat imediat la 112. Incidentul a avut loc în Piața Unirii, iar femeia a fost prinsă la câteva minute distanță de către polițiști în zona stației de metrou Pipera. Imediat ce a fost prinsă acolo, a fost dusă la audieri și mai apoi la spital. 

"I-ar fi spus 'nu scapi de mine'. Și printre acele amenințări, femeia a mai spus că copiii ei ar fi decedați. Nu vorbim de contact fizic, ci doar de cuvinte. Posibil și atitudinea. Este din București și are 57 de ani. Elementele care au condus la depistarea femeii au fost cele de vestimentație", a explicat un reprezentant al poliției. 

 

×
Subiecte în articol: metrou 100 de minute
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close