Antena 3 Actualitate Val de violenţe în şcolile din Capitală. Un elev de la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu" a fost înjunghiat

Val de violenţe în şcolile din Capitală. Un elev de la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu" a fost înjunghiat

de S.T.    |    15 Mai 2013   •   13:06

Un elev de la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu" din Capitală a fost înjunghiat în picior de un alt elev de liceu, pe Bulevardul Metalurgiei, din Sectorul 4.

Tânărul a fost transportat la spitalul Grigore Alexandrescu, unde primeşte îngrijirile necesare.
     
Poliţia a fost anunţată despre acest caz de unitatea medicală.
   
Un alt elev, din clasa a XIII-a de la Liceul Tehnologic "Mecanică Fină", din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiat, miercuri dimineaţă, pe terenul de sport din curtea şcolii, de un coleg din clasa a IX-a.
   
"Elevul din clasa a IX-a şi-a recunoscut fapta, după ce iniţial a spus că şi-a împins colegul din clasa a XIII-a, iar acesta s-a lovit într-o tablă", au declarat reprezentanţii Liceului "Mecanică Fină" din Capitală.

Elevul de la Liceul "Mecanică Fină" a fost fost transportat la Spitalul "Sfântul Pantelimon", având o plagă înjunghiată la omoplatul drept, este conştient şi cooperant. 
   
Poliţiştii de la Secţia 8 au făcut verificările la faţa locului, pentru a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul.
   
Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a declanşat o anchetă pentru a stabili modul în care sunt realizate serviciul pe şcoală şi paza, dacă există un program pentru prevenirea violenţei şi dacă acesta este respectat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close