Antena 3 CNN Actualitate Val de violenţe în şcolile din Capitală. Un elev de la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu" a fost înjunghiat

Val de violenţe în şcolile din Capitală. Un elev de la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu" a fost înjunghiat

Val de violenţe în şcolile din Capitală. Un elev de la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu" a fost înjunghiat
Sursa foto: Foto: hisislondon.co.uk
de S.T.    |    15 Mai 2013   •   13:06

Un elev de la Colegiul Tehnic "Miron Nicolescu" din Capitală a fost înjunghiat în picior de un alt elev de liceu, pe Bulevardul Metalurgiei, din Sectorul 4.

Tânărul a fost transportat la spitalul Grigore Alexandrescu, unde primeşte îngrijirile necesare.
     
Poliţia a fost anunţată despre acest caz de unitatea medicală.
   
Un alt elev, din clasa a XIII-a de la Liceul Tehnologic "Mecanică Fină", din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiat, miercuri dimineaţă, pe terenul de sport din curtea şcolii, de un coleg din clasa a IX-a.
   
"Elevul din clasa a IX-a şi-a recunoscut fapta, după ce iniţial a spus că şi-a împins colegul din clasa a XIII-a, iar acesta s-a lovit într-o tablă", au declarat reprezentanţii Liceului "Mecanică Fină" din Capitală.

Elevul de la Liceul "Mecanică Fină" a fost fost transportat la Spitalul "Sfântul Pantelimon", având o plagă înjunghiată la omoplatul drept, este conştient şi cooperant. 
   
Poliţiştii de la Secţia 8 au făcut verificările la faţa locului, pentru a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul.
   
Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a declanşat o anchetă pentru a stabili modul în care sunt realizate serviciul pe şcoală şi paza, dacă există un program pentru prevenirea violenţei şi dacă acesta este respectat.

×
Subiecte în articol: obor echipaj smurd
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close