Antena 3 CNN Actualitate Val de ironii la adresa unui român aflat în vacanță în Grecia. "Acest prostănac a blocat traficul timp de 20 de minute"

Val de ironii la adresa unui român aflat în vacanță în Grecia. "Acest prostănac a blocat traficul timp de 20 de minute"

Un român aflat în vacanță în Grecia a devenit ținta ironiilor internauților după ce și-a parcat mașina într-un mod neinspirat, încurcând traficul.

Val de ironii la adresa unui român aflat în vacanță în Grecia. "Acest prostănac a blocat traficul timp de 20 de minute"
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    19 Aug 2022   •   20:17

Cel care a semnalat "fapta" românului a fost chiar un cetățean grec, care a transmis și un mesaj ironic la adresa turistului tupeist sau pur și simplu ignorant.

"Să-l felicităm pe acest tip care câștigă premiul pentru cea mai proastă parcare în Thassos. Acest prostănac a blocat tot traficul timp de 20 de minute deoarece camioanele și autobuzele nu au putut să circule de la Golden Beach la Limenas.

Dacă vezi această postare, sper că te simți prost. Ignoranța ta pune oamenii în pericol sau îi face să întârzie la serviciu. Sper ca Poliția să te lase fără numerele de înmatriculare", a scris Dimitris H., pe grupul de discuții Forum Thassos.

Postarea grecului i-a făcut pe mulți utilizatori să reacționeze, iar în scurt timp aceasta a devenit virală, fiind publicată de un internatut inclusiv pe Reddit.

"Thassos, pământ românesc!", a scris Toadvine.

"Eu i-aș fi luat numerele și le lăsam la secția de politie să vina domnul să și le recupereze. Sau le aruncam în mare", a comentat un alt utilizator.

"Șoferul a greșit. Dacă punea avariile era totul în regulă și toată lumea aplauda", a adăugat altcineva.

"Aveţi grijă unde parcaţi! Parcarea ilegală se pedepsește cu o amendă cuprinsă între 40-150 euro, la care se adaugă retinerea plăcutelor de înmatriculare pentru o perioadă de 20 de zile, precum şi plata taxei de parcare pentru acest interval de timp." Sursă: site-ul MAE. Nu e chiar atât de usturătoare amenda, dar faptul că îți ia plăcuțele... Acuma nu știm în cazul ăsta dacă a pățit ceva sau a plecat bine mersi", a conchis un alt internaut.

sursa: Facebook

×
Subiecte în articol: Grecia
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close