Antena 3 CNN Actualitate Vâlcea: Angajaţii unei primării au pus lacătul pe uşă pentru că nu şi-au primit salariile (VIDEO)

Vâlcea: Angajaţii unei primării au pus lacătul pe uşă pentru că nu şi-au primit salariile (VIDEO)

Vâlcea: Angajaţii unei primării au pus lacătul pe uşă pentru că nu şi-au primit salariile (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Video News
07 Oct 2010   •   09:38

Angajaţii unei primării din judeţul Vâlcea au găsit rezolvarea problemelor în care au fost aruncaţi de guvernanţi. Neplătiţi de luni de zile, fără nicio perspectivă şi cu scumpiri care vin în valuri peste ei, oamenii au pus lacătul pe primărie - unii au intrat în concediu fără plată, alţii şi-au dat demisia, sătui să mai facă muncă voluntară. În sediul primăriei nu mai este acum decât edilul localităţii, care însă nu mai poate să facă mare lucru singur.

Prin birourile primăriei din Voiceşti bate vântul. Oricum, după ordonanţa Guvernului prin care personalul din administraţia locală este redus, primăria din Voiceşti mai avea 14 angajaţi. Acum, nici aceştia nu mai vin la muncă.

Singurul care mai trece pe la primărie este primarul. Nu va mai avea însă nici el de ce să vină, pentru că primăria a rămas şi fără curent electric.

Primăria Voiceşti este prima din ţară care a apus lacătul pe uşă. Săptămâna trecută a primit în jur de 400 de milioane de lei vechi de la Consiliul Judeţean, dar banii sunt prea puţini să acopere restanţele pe care le are către angajaţi şi către firmele furnizoare de utilităţi.

Antena 3

×
Subiecte în articol: primarie Valcea angajati concedii demisie
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close