Antena 3 CNN Actualitate Vâlcea. Hoţ capturat după ce şi-a pierdut buletinul în casa jefuită

Vâlcea. Hoţ capturat după ce şi-a pierdut buletinul în casa jefuită

Vâlcea. Hoţ capturat după ce şi-a pierdut buletinul în casa jefuită
02 Dec 2010   •   22:30

Un tânăr de 21 de ani din comuna vâlceană Prundeni a avut proasta inspiraţie de a sparge o locuinţă în timp ce se afla în stare de ebrietate. Hoţul a fost capturat de poliţişti, după ce aceştia i-au găsit actul de identitate la locul faptei. Acesta şi-a mărturisit fapta, iar acum este cercetat în stare de libertate.

"Deşi pare greu de crezut, s-a întâmplat în Drăgăşani. Autorul furtului din locuinţă a uşurat munca oamenilor legii, după ce şi-a pierdut un document de identitate în locuinţa pe care tocmai o jefuise. Practic, cu ocazia cercetării locului faptei, poliţiştii au identificat, în apartament, o carte de identitate, aparţinând lui Cristian G., de 21 de ani, din comuna Prundeni. În urma investigaţiilor a rezultat că partea vătămată şi autorul se cunoşteau, partea vătămată având o proprietate şi în comuna Prundeni", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subcomisar Emilian Muşulete, citat de Mediafax.

Hoţul şi proprietarul s-au întâlnit cu o zi înainte de spargere şi au mers la apartamentul celui din urmă. Ajuns în imobil, autorul furtului a deschis sistemul de închidere a geamului de la baie, după care a revenit în cursul nopţii ştiind că proprietarul este plecat.

Tânărul a reuşit să fure bunuri în valoare de 700 de lei, însă poliţiştii au reuşit să recupereze o parte dintre acestea. Hoţul şi-a mărturisit pe parcurs fapta, explicând că se afla în stare de ebrietate la momentul jafului. El este cercetat acum în stare de libertate, sub acuzaţia de furt calificat.

×
Subiecte în articol: Valcea jaf
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close