Antena 3 CNN Actualitate Vâlcea. Jaf la un bancomat aflat în sediul unei firme, după ce paznicul a fost bătut şi legat

Vâlcea. Jaf la un bancomat aflat în sediul unei firme, după ce paznicul a fost bătut şi legat

Vâlcea. Jaf la un bancomat aflat în sediul unei firme, după ce paznicul a fost bătut şi legat
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Noi 2010   •   10:34

Mai multe persoane au furat banii dintr-un bancomat aflat la intrarea în sediul unei societăţi din Râmnicu Vâlcea, după ce i-au luat paznicului pistolul, l-au bătut pe bărbat, l-au legat şi l-au încuiat apoi într-o încăpere, informează Mediafax
   
Jaful a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o societate comercială aflată în zona de nord a municipiului Râmnicu Vâlcea, iar atacatorii nu au prinşi deocamdată.

 

   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, din declaraţiile paznicului şi din primele cercetări reiese că acesta a sesizat la un moment dat în faţa punctului de acces în firmă,  unde îşi desfăşura serviciul de pază, un autoturism care a parcat, iar ulterior s-a deplasat la acesta pentru a-i cere şoferului să mute maşina de acolo.
  
  "În maşină erau două persoane, iar în momentul în care paznicul a ajuns la acestea din spate au apărut alţi trei indivizi, mascaţi, care l-au bătut şi l-au imobilizat pe paznic. Ulterior, l-au închis în baia punctului de acces în societate, iar apoi au tăiat balamalele cutiilor bancomatului, pe care le-au furat cu tot cu bani. Deocamdată nu se cunoaşte suma furată, urmând ca reprezentanţii băncii să vină la faţa locului să stabilească acest lucru. Atacatorii i-au luat paznicului şi pistolul, care avea şase gloanţe, şi au fugit", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vâlcea, subcomisar Emilian Muşulete.
   
El a precizat că atacatorii l-au legat pe paznic cu o curea, cu mâinile la spate, iar după ce agresorii au fugit bărbatul a reuşit să se dezlege, a spart o uşă a încăperii, apoi l-a anunţat pe dispecerul de serviciu al firmei.
   
În urma incidentului, paznicul, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la Spitalul Judeţean din Râmnicu Vâlcea.
   
Bancomatul la care a avut loc jaful aparţine BCR.


×
Subiecte în articol: Valcea jaf paznic firma bancomat Politie
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close