Antena 3 CNN Actualitate Vâlcea. Trei oameni au murit şi unul a fost grav rănit după ce o maşină a intrat într-un imobil

Vâlcea. Trei oameni au murit şi unul a fost grav rănit după ce o maşină a intrat într-un imobil

Vâlcea. Trei oameni au murit şi unul a fost grav rănit după ce o maşină a intrat într-un imobil
Sursa foto: foto: Intact Images
29 Oct 2013   •   09:29

Trei persoane,  doi soţi şi mama unuia dintre ei şi-au pierdut viaţa, iar o altă femeie a fost grav rănită după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod, apoi a intrat într-un imobil din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, conform MEDIAFAX.
   
Accidentul a avut loc în localitatea Bălceşti, iar în autoturism se aflau patru persoane, care se îndreptau spre Aeroportul "Henri Coandă".
   
Primele date furnizate de reprezentanţii Poliţiei Vâlcea arată că în oraşul Bălceşti, într-o curbă, şoferul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, iar autoturismul Opel a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat, oprindu-se în garajul unui imobil de pe marginea drumului.
   
Şoferul, soţia şi mama acestuia au murit pe loc, iar mama femeii, care urma să ajungă la aeroport, pentru a pleca în Spania, a fost rănită grav, fiind transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, bărbatul care şi-a pierdut viaţa avea 42 de ani, soţia acestuia 37 de ani, iar mama bărbatului  67 de ani.
   
La faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe, dar şi echipaje de descarcerare, care au intervenit pentru scoaterea victimelor din maşină.

×
Subiecte în articol: Valcea
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close