Antena 3 CNN Actualitate Vâlcov: Lista primită de la RMGC conţine "foarte multe" nume de jurnalişti, nu politicieni

Vâlcov: Lista primită de la RMGC conţine "foarte multe" nume de jurnalişti, nu politicieni

Vâlcov: Lista primită de la RMGC conţine "foarte multe" nume de jurnalişti, nu politicieni
Sursa foto: Foto: Agerpres
16 Oct 2013   •   21:40

Preşedintele Comisiei pentru Roşia Montană, Darius Vâlcov, a declarat miercuri că lista primită de la RMGC conţine "foarte multe" nume de jurnalişti care au mers pe banii companiei în diferite ţări la diferite mine, el arătând că nu a identificat nume de politicieni actuali sau membri ai Guvernului, informează Mediafax.
   
"Pentru ştiinţa dumneavoastră nu vă pot spune ce este în documente, dar vă pot spune ceea ce nu este şi anume nu am găsit niciun parlamentar actual sau membru al Guvernului care să fi făcut parte din aceste deplasări în diferite ţări la diferite mine. Nu sunt nici foşti parlamentari, nici politicieni. Lista conţine foarte multe, foarte multe nume din mass-media", a spus Vâlcov.
   
El a precizat că lista cu respectivele nume are menţiunea "Secret de serviciu", drept pentru care numele pe care le conţine nu pot fi divulgate.
   
"Lista a fost pusă la dispoziţia tuturor membrilor comisiei şi fiecare a consultat-o. Ea nu e publică pentru că a venit într-un document pe care scrie "Secret de serviciu" şi suntem obligaţi prin lege să nu divulgăm acele date. Noi trebuie să respectăm legea. Avem acces la nume, dar nu le putem face publice", a spus Vâlcov, care a arătat că lista a venit de la RMGC.
     
    

×
Subiecte în articol: RMGC Darius Valcov Rosia Montana

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Miniștrii de externe din țările NATO, la București. Măsuri de securitate la cel mai înalt nivel

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close