Antena 3 CNN Actualitate Valea Prahovei a fost detronată la capitolul turism. Vezi care regiune este preferată de români şi străini

Valea Prahovei a fost detronată la capitolul turism. Vezi care regiune este preferată de români şi străini

Valea Prahovei a fost detronată la capitolul turism. Vezi care regiune este preferată de români şi străini
Sursa foto: Foto: euroteamtravel.ro
06 Ian 2012   •   07:39

Bucovina e noua destinaţie preferată a românilor dar şi a străinilor care ne vizitează ţara. Mâncărurile gustoase şi ospitalitatea localnicilor i-au convis pe oameni.

Peste şase mii de oameni şi-au petrecut sărbătorile de iarnă în Bucovina. Pensiunile şi hotelurile au fost aproape pline. E pentru prima dată când Bucovina a bătut Valea Prahovei în privinţa turismului în perioada sărbătorilor de iarnă.

Bucovina a fost urmată îndeaproape de staţiunile de pe Valea Prahovei. Turişti au fost însă şi în Hunedoara. Aici gradul de ocupare a fost de aproape 80%. Iar în judeţul Maramureş a fost înregistrat un grad de ocupare de peste 70%. 

Iar dacă de Crăciun a fost nebunie, de Revelion a fost şi mai aglomerat.  Nu s-a mai putut vorbi despre locuri libere în pensiuni.
Şi pentru trecerea dintre ani oamenii au ales tot Bucovina. Aici, gradul de ocupare a fost de 98 la sută. Pe Valea Prahovei hotelurile şi pensiunile au fost ocupate în proporţie de 97 la sută. Turiştii nu au ocolit nici Hunedoara şi Maramureşul.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close