x close

Valea Prahovei a fost detronată la capitolul turism. Vezi care regiune este preferată de români şi străini

de D.D.    |    06 Ian 2012   •   07:39
Valea Prahovei a fost detronată la capitolul turism. Vezi care regiune este preferată de români şi străini 407 Foto: euroteamtravel.ro

Bucovina e noua destinaţie preferată a românilor dar şi a străinilor care ne vizitează ţara. Mâncărurile gustoase şi ospitalitatea localnicilor i-au convis pe oameni.

Peste şase mii de oameni şi-au petrecut sărbătorile de iarnă în Bucovina. Pensiunile şi hotelurile au fost aproape pline. E pentru prima dată când Bucovina a bătut Valea Prahovei în privinţa turismului în perioada sărbătorilor de iarnă.

Bucovina a fost urmată îndeaproape de staţiunile de pe Valea Prahovei. Turişti au fost însă şi în Hunedoara. Aici gradul de ocupare a fost de aproape 80%. Iar în judeţul Maramureş a fost înregistrat un grad de ocupare de peste 70%. 

Iar dacă de Crăciun a fost nebunie, de Revelion a fost şi mai aglomerat.  Nu s-a mai putut vorbi despre locuri libere în pensiuni.
Şi pentru trecerea dintre ani oamenii au ales tot Bucovina. Aici, gradul de ocupare a fost de 98 la sută. Pe Valea Prahovei hotelurile şi pensiunile au fost ocupate în proporţie de 97 la sută. Turiştii nu au ocolit nici Hunedoara şi Maramureşul.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati